Agent P Ventures


Első bejegyzés a WE-blogra

Szeretném írásomat azzal kezdeni, hogy köszönetet mondok a We magazinnak, hogy helyet és bizalmat kaptam, hogy gondolataimat szabadon megoszthassam az olvasóközönséggel. Köszönöm!

A folytatásban pedig magamról röviden annyit, hogy nagyjából fél évvel ezelőtt kezdtem el londoni „pályafutásom”, a főváros északi részén élek, nem messze Muswell Hill-től (Northern line, Highgate megállótól pár perc busszal). Két évvel ezelőtt már volt szerencsém néhány hónapot itt tölteni, de az inkább csak ismerkedés, betekintés volt a forgatagos nagyváros mindennapjaiba.
Mivel nyelvtudásom még fejlődő stádiumban van, ezért munkatapasztalatot az építőiparban és konyhán szeretem főképp, ugyanakkor, mint fotográfus is tevékenykedem.

Szabadidőmben, szívesen hódolok a fotózásnak (természet, dokumentarista, sport, stb.), írok, rajzolok, olvasok, sportolok, és persze járom a várost, turistáskodom, felfedezek. Az ezzel kapcsolatos élményeimet, tapasztalataimat is meg fogom osztani a nagyérdeművel; és minden másról is beszámolok majd, ezért sem szeretném bekategorizálni ezt a blogot.

Véleményem szerint, ez csupán egy felület, tér, amelyen keresztül igyekszem megosztani majd impresszióimat, és amennyiben lehet, szeretném érdekessé, informatívvá, színessé tenni a felületet.