Tudnivalók


Szárnyakat növesztve - Mindent a kiutazásról

Repülőjáratok
Magyarországról három légitársasággal juthatsz elaz Egyesült Királyságba. A WizzAir, RyanAir, és EasyJet járataival utazhatsz, immáron nemcsak Budapestről, de a WizzAir gépei már Debrecenből is startolnak. A WizzAir repülői, ahogy a EasyJet-é is Lutonba érkeznek, mely London negyedik legnagyobb reptere.Innen az EasyBus-szal, a 757-es Green Line járattal , vagy vasúttal tudsz a legegyszerűbben a fővárosba érkezni.
A RyanAir Stansted repterére szállít, mely 64 km-re található London belvárosától. Innen a negyed óránként induló vonatokkal a legegyszerűbb a fővárosba utazni.
Általában minél hamarabb lefoglalod a jegyeket, annál olcsóbban teheted.
A járatok menetrendjéről információt itt és itt, vagy itt találhatsz.
 

Jó, ha tudod:
A légitársaságok korlátozzák az utastérbe felvihető folyadék mennyiségét. Ebbe a kategóriába tartoznak az innivalókon kívül a kozmetikumok, krémek, dezodor és fogkrém is. Maximum 100 ml-es folyadéktárolóba szállíthatod őket, melyeket műanyag zacskóba kell becsomagolnod.

A repülőtársaságok az alábbi poggyászméreteket engedélyezik:

Busz
Magyarországból a budapesti Népligettől indul volánjárat, mely Londonban a Victoria állomásig közlekedik. Az út 26 órás, 4 óránkénti pihenőkkel. Útvonala érinti Ausztriát, Franciaország és Belgiumot, ahol meg is állnak.
Az útiköltség oda-vissza 40.000 forint.
További információkért kattints ide.  

Képr forrása: 1, 2.