Ezt ajánljuk mi


14. Gyógy-Bor Napok Gasztrofesztivál Bükön

A vasi térség legkedveltebb fesztiváljai közé sorolt öt napos rendezvénysorozaton gazdag programkínálattal, különleges helyi ételekkel és a tájegység jellemző boraival találkoznak a látogatók.

Válogatott finomságokkal, számos népszerű zenekarral várja vendégeit a 14. Gyógy-Bor Napok Gasztrofesztivál Bükfürdőn, 2019. július 17-21 között.

A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár Szent György napjától Szent Mihály napjáig tartó kulturális rendezvénysorozatának, a KulturWellnessnek a legnagyobb szabású, legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye a fesztivál.

A program Bükfürdőn, a Gyógy-és Élménycentrum melletti parkolóban felállított színpadokon, egy kisebb gyermek színpadon, a Gasztro udvarhoz kapcsolódó ún. Gasztro színpadon, valamint egy új helyszínen, a " Bükfürdő Parkban" és a Gyógyfürdő területén felállított Fürdő színpadon zajlik. Öt napon keresztül izgalmas és változatos időtöltést biztosít a vendégek számára.

A helyszíneket egy kézműves-kereskedő utca köti össze, ahol többek között a hagyományos magyar kézműves kultúrát és népi mesterségeket bemutató árusok, valamint a neves bortermelők standjai helyezkednek el.

 

A fesztivál valódi csemegének számít a gasztro kalandorok körében. A szervezett borvacsora és borkóstolók mellett, mindennap helyi specialitásokkal mutatkoznak be Bükfürdő elismert szállodáinak mester séfjei. S mellettük olyan gasztro sztárvendégek, mint a két michelin csillagos Rácz Jenő, valamint Gáspár Bea asszony.

Az igazi fesztiválhangulatról pedig többek között a Karthago, a TNT, a Kiscsillag, a Budapest Bár, az Irie Maffia és még sokan mások gondoskodnak.

A rendezvény ingyenes, kivéve a Fürdő színpad programjait, amelyek fürdőbelépő vásárlásával tekinthetőek meg!

Bővebb információ: www.visitbuk.hu