Ezt ajánljuk mi


A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!

Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, vásárlásakor pedig egy élő fenyőfával járul hozzá családja meghitt ünnepéhez a BNYF!

Az Ajándékkártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári szuperprodukciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak!

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján, szerezze meg már most a jövő nyár kulturális csemegéit!

A minőségi kulturális programok kedvelőinek ajánljuk a Budapesti Nyári Fesztivál karácsonyi ajándékkártyáját, amellyel nemcsak kiváló nyári élményeket és kihagyhatatlan színházi attrakciókat, de folyamatos kedvezményeket is ajándékozhatnak szeretteiknek.

A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2019-es nyári évad előadásaiból, világsztárok, vendégművészek és hazai kedvenc együttesek fellépéseiből, opera, ballett, operett, musical, pop-rock, jazz koncertekből és bemutatókból!

A kártyán lévő, 20.000 Ft értékű összeget, több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kártya újratölthető és további előnye, hogy minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket a nyár legjobb kulturális programjaira, többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára. Ebben két nemzetközi sztárénekes, a kiváló fiatal, román szoprán, Cristina Pasaroiu, és az argentin operalegenda, José Cura lép színpadra.

Nicola Benedetti  koncertjére, aki generációjának egyik legtehetségesebb hegedűvirtuóza és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekarral lép fel, vagy a

Pink Martini, a sokszínű és valamennyi zenei műfajban otthonos világhírű bulizenekar koncertjére.

A 2019-es évadban is látható egy egyszeri és kihagyhatatlan táncattrakció: a csodálatos táncos koreográfus Hervé Koubi a medterráneum népeiről szóló nagyszabású tánctablója, a

Barbár éjszakák először látható Magyarországon!

A Giselle klasszikus balett 2019-ben először látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Ismét lesz filmzenei szimfonikus koncert, a Hollywoodi csillagok. Érkezik két egy felvonásos opera, a Bajazzók és a Parasztbecsület, a híres Marcelo Álvarez argentin tenor főszereplésével.

A "Sukhishvili" hagyományos grúz és különböző klasszikus táncokat ötvöző műsort mutat be első alkalommal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A sztárparádé és a nemzetközi szuperprodukciókból álló kínálat hétről hétre bővül, valódi kulturális csemegéket, egyszeri és megismételhetetlen élményeket nyújt.

 

Ünnepeljünk együtt, találkozzunk a nyáron!

 

Az Ajándékkártya megvásárolható a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), vagy utalvány formájában online a www.szabadter.hu oldalon.

Az Ön fenyőfája átvehető a Városháza parkban hagyományosan megrendezett Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásáron 2018. november 23-tól december 23-ig hétköznapokon 16:00 és 20:00 között, vagy hétvégén 10:00 és 19:00 között.