Ezt ajánljuk mi


A nagysikerű ’20 éveket  megidőző Kusetté Gatsby Night után

2020. január 31. 21:00 órától Kusetté Rockabilly Night-al folytatódik az exkluzív rendezvénysorozat, ahol a Rock&Roll világában pin up hölgyek várják, hogy az est Elvis Presley-jei, Denny Zuko-i /GREASE /…..táncra perdítsék őket korhű ruhákban, élőzene és egyedi koktélok között.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gj0Rz-uP4Mk

https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78

 

A Hölgyek ne felejtsenek el beszerezni szűk farmer nadrágot vagy  korhű szoknyákat, és fontos a mély dekoltázs, az erősen rúzsozott tűzpiros csücsörítős ajak, merész szemhéjtus, a sexy neccharisnya, a tűsarkú cipő, különböző fejdíszek/sálak, kendők, masnik, rózsák…

 

Az Urakat csak lazán… farmer, virágos ingek, csíkos polók ,,..jöhet akár a vastag talpú cipő is… (és a sérót be kellene  lőni) nincs mese,,,wax és fésű mindenképpen legyen a farzsebben, a frizurára nagy hangsúlyt kell ám fektetni! Légy lázadó és stílusos! A napszemüveged se felejtsd otthon!

Az élőzenét a legendás  Mystery Gang biztosítja, Egri Péter vezetésével, aki vitathatatlanul  a korszak zenei és  kulturális szakértője. A buli alatt a  rockabilly, rock and roll legeredetibb és legautentikusabb megfogalmazásban szólnak a dalok utánozhatatlanul.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc

 

A további  hangulatot Dj fokozza.
 

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/kusette-rockabilly-night-budapest-lock-the-club-1174247/performance.html

 

Belépés:+18

 

https://youtu.be/GAPqCB-lPKs

 

LOCK Budapest

Budapest, Tölgyfa u. 1-3. 1027