Ezt ajánljuk mi


Aqua Spray Park... Magyarország #1 vizes játszótere az Aquaworldben

Ezen a nyáron tovább bővítette családbarát szolgáltatásaik körét Magyarország legnagyobb vízi komplexuma.

A strand területén a játszótér és a gyerekmedence között található szabadterületen kialakítottak egy több szekcióra bontott vizes játszóparkot. Az AQUA SPRAY PARK egy kilométernyi vízvezetékkel van megépítve, s közel 400 m2 területen, korosztály szerint szekciókra bontva. ezzel kiszolgálva az igényeket.

Így várja vendégeit a totyogóktól egészen a kiskamaszig, azokat is, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak úszni. Hazánk legnagyobb spray parkja olyan speciális vizes játszótér, amely hűsítő permetkapukból, vízköpőkből, billenő vödrökből és egyéb interaktív vizes elemekből áll, további szórakozási lehetőséget nyújtva az egész családnak.

Pfandler Katalin, a komplexum elnök-vezérigazgatója köszöntőjéből az is kiderült, hogy itt még nincs vége a folyamatos fejlesztéseknek a 10 éves Aquaworldben. A 8, 6 hektáron fekvő élménybirodalomban további vendégbarát beruházások várhatóak.

A lufik mellett a gyerekek alig várták, hogy megnyíljon a park. Azonnal birtokba vették az összes játékot, korosztályt tekintve pedig mindegyik képviseltette magát. s, ha eddig a szülők a medencéből nem tudták kivarázsolni a lurkókat, akkor most készüljenek! Innen sem jönnek ki szívesen a csemeték!

Aquaworld – szórakozás minden korosztálynak!

A Spray Park szolgáltatás minden nap, 10:00-tól 20:00-ig vehető igénybe.
Az üzemeltetés biztonsága érdekében, szélsőséges időjárási viszonyok esetén az élményelemek működését, időszakosan szüneteltetik.