Ezt ajánljuk mi


Az AVATAR rendezője üzen a magyaroknak

Oscar-díjas amerikai filmrendező köszönti az AVATAR-kiállítás látogatóit az Andrássy Élményközpontban. James Cameron legfontosabb üzenete, hogy „a Pandora csodája szórakoztatva világít rá a filmrajongóknak, az iskolai csoportoknak és a családoknak is, milyen szép, ugyanakkor milyen törékeny a saját bolygónk.”

“A kreativitás és a felfedezés az életem igazi szenvedélye” – mondja a többek között a Terminátor, a Titanic és nem utolsó sorban az AVATAR-filmek rendezője, James Cameron. A játékfilmjeim, az általam vezetett tudományos-fantasztikus expedíciók és az emellett készített dokumentumfilmjeim egyedülálló lehetőségeket jelentettek számomra, hogy szórakoztassak és egyúttal oktassak is” – folytatja a rendező, hozzátéve, az Avatar: Fedezd fel Pandorát! kiállítás mindezeket új és izgalmas módon egyesíti magában.

 

„Helló, Jim Cameron vagyok, és nagyon örülök, hogy bemutathatom Neked az egyik izgalmas projektünket, az Avatar: Fedezd fel Pandorát! kiállítást” – köszönti a hazai nézőket a filmes világot alapjaiban megújító filmguru.

Aki látta a filmet, annak már ismerős az élet fája, vagy a különleges növény és állatvilág. Aki még nem látta, annak is érdekes a kiállítás, és kedvet csinál ahhoz, hogy egy különleges világ életében vegyen részt és  megnézze a filmet.