Ezt ajánljuk mi


Hétvégén jön Budapest legnagyobb rock-fesztiválja

A hazai rockzene legnagyobbjai lépnek fel szeptember 8-9. között Budapesten, a Rock Fesztivál Budapest 2017 rendezvényen. Három színpad, két óriás sátor és több, mint húsz együttes rázza fel a rockereket.

A Kincsem Parkban szeptember 8-9. között megrendezésre kerülő, legnagyobb hazai művészeket felvonultató rock-fesztiválon két napon keresztül a kedvenc slágereinkre tombolhatunk hajnalig. Olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint

a Piramis, a Beatrice, a Skorpió, a P.Mobil, a Karthago,

a Kalapács zenekar,

a Firkin,

Deák Bill Gyula, vagy a Junkies.

A szervezők a zenei programokon túl rock cirkusz vidámparkkal és extrém artista bemutatókkal is készülnek. A gasztronómiára is komoly hangsúlyt fektettek: lesz kézműves sörudvar, minőségi hazai borok és pálinkák is.

A koncerteken kívül extrém motoros show-val, motoros felvonulással, kertmozival, gasztro várossal, rock börzével, extrém kalandparkkal, lóversennyel, barátságos italárakkal, és még rengeteg programmal várnak mindenkit. Emellett vérbeli magyaros konyhával, kocsmai játékok sátrával, és rock börzével is készülnek, ahol régi relikviákat és ruházati termékeket lehet majd vásárolni.
A fesztivál utazási partnere a Hoopps, a megfizethető árú, applikáció alapú autós utazás. A magyar startup, a Hoopps sofőrei a megszokottnál olcsóbban viszik utasaikat, akik valós időben rendelhetnek autót, s ráadásul Budapestet is jobban megismerhetik autózás közben.

Program:

ROCK SZÍNPAD : 
• SZEPTEMBER 8. PÉNTEK:
17.00 : BERMUDA ROCK BAND
19.00 : PIRAMIS
21.30 : BEATRICE
24.00 : SKORPIÓ 
• SZEPTEMBER 9. SZOMBAT:
16.30 : OZONE MAMA
19.00 : P.MOBIL 
21.30 : KARTHAGO 
24.00 : KALAPÁCS 
ROCK CIRKUSZ SZÍNPAD : 
• SZEPTEMBER 8. PÉNTEK :
18.00 : AURORA
20.30 : FIRKIN
• SZEPTEMBER 9. SZOMBAT :
15.30 : ROCK FANATIC
18.00 : RÓMEÓ VÉRZIK
20.30 : DEÁK BILL 
23.00 : JUNKIES

Információ: http://rockfesztivalbudapest.hu/