Ezt ajánljuk mi


Interaktív bábos, zenés mesejáték stream - Banyamesék

A Karaván Színház és Művészeti Alapítvány fontosnak tartja, hogy a gyerekek se maradjanak színházi élmény nélkül a járványhelyzet alatt. A Banyamesék című gyermekelőadásukat online lehet megtekinteni, a nézők biztonságos, otthoni környezetéből.

 

A produkciót óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánlják a Karaván Színház és Művészeti Alapítvány színészei; az előadás keretében három rövid – két székely és egy orosz – népmesét láthatnak a gyerekek.

 

A humoros meséket bábok segítségével adják elő a színészek, akik maguk is láthatóak, így színészi játékkal, mimikával válik színesebbé az előadás. A gyerekeket interaktív módon, játékosan – valós idejű daltanítással – vonják be a történetbe a közreműködők.

 

A Karaván Színház a kultúrához való egyenlő hozzáférés jegyében szeretné, ha előadásai eljutnának a hátrányosabb helyzetű települések óvodáiba, iskoláiba, továbbá a gyermekotthonokban élő gyerekekhez. A társulat felajánlja, hogy az első húsz Banyamesék előadást ingyenesen teszi elérhetővé az arra jelentkező, hátrányos helyzetű intézményeknek. A későbbiekben hasonló kezdeményezés keretében az idősebb korosztályok számára is elérhetővé teszik egy-egy előadásukat online.

 

A mesejáték 40 perces.


Rendezte: Tóth Géza

Produkciós vezető: Nyári Oszkár

 

Kapcsolatfelvétel: Pónya Ildikó

info@karavanma.hu

06 70 324 1428

Honlap: http://karavanma.hu/

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=6X0_EYdggX0


További információ:

https://karavanma.hu/eloadasaink/banyamesek/

https://www.youtube.com/user/KaravanSzinhaz

https://www.facebook.com/karavanma