Ezt ajánljuk mi


Írástörténeti kiállítás és bloggernapok

Az írás évezredes és töretlen forradalmának legújabb epizódja, az online kommunikáció kerül a középpontba. A 2018. szeptember 14. - október 14. közötti rendezvénysorozaton részt vesznek a legnépszerűbb hazai bloggerek és influencerek,

többek között Mautner Zsófi, Takács Nóra, Szirmai Gergő és Hajós András. Szeptember 30-ig pedig pályázni lehet az Allee Blogere címre is.

 

Ki lesz az Allee bloggere?

A bevásárlóközpont egy szeptemberben meghirdetett verseny keretében keresi bloggerét, aki egyedi hangon, kreatív és stílusos tartalommal tölti meg az Allee blogját. A pályázatokat szeptember végéig lehet elküldeni. A szakmai zsűri tagjai: Mautner Zsófi, Lakatos Márk és Szirmai Gergő. A nyertes egy évig írhatja az Allee blogot.

További részletek: https://allee.hu/aktualitasok/legyel-te-az-allee-bloggere

 

Titkosírás és grafológus

Az írás több ezer éve az ember sajátja, egyik legfontosabb kommunikációs eszköze. De honnan és hogyan terjedt el? Az elkövetkező egy hónapban írástörténeti kiállítás mutatja be az előzményeket. Emellett az interaktív program részeként bárki kipróbálhat olyan régi íróeszközöket és különleges módszereket, mint a titkosírás, láthatatlan írás, kézinyomda, penna, rovásírás, írógép használata vagy sumer agyagtábla készítés. A legbátrabbak pedig grafológus személyiségelemzésének is alávethetik magukat.

Kalligráfiai workshop jelentkezés: https://allee.hu/programok/kalligrafia-workshop

 

Az internet sztárjai

Nemcsak a világhálón, hanem személyesen is találkozhatnak a látogatók a legnépszerűbb hazai bloggerekkel és vloggerekkel a bevásárlóközpontban, ahol két – közönségtalálkozóval egybekötött – kerekasztal beszélgetés ígér válaszokat a kulisszatitkokra. Mautner Zsófi, Takács Nóra, ÖkoAnyu és Bolla Viktória 2018. szeptember 29-én délután 4 órától fog az Allee aulájában beszélgetni a bloggerek világáról. Az október 6-i vloggertalálkozón, szintén 4 órától, pedig ismert influencerek, mint például Szirmai Gergő, Viszkok Fruzsi, Dobó Ági és Dallos Bogi avat be a videóbejegyzések készítésének világába. A műsorvezető mindkét napon Hajós András lesz.

Az egy hónap során értékes nyereményjáték is várja az érdeklődőket, hiszen aki 10.000 Ft felett vásárol bármelyik üzletben és a szerencse is hozzá szegődik, az partnerével New Yorkba utazhat Travellina ajánlásával, a Vista jóvoltából.