Ezt ajánljuk mi


Jason Derulo a Budapest Parkban

Napjaink egyik legnépszerűbb pop, R&B előadója, Jason Derulo 2018 nyarán először koncertezik Budapesten augusztus 5-én, vasárnap, 20.00 órakor. Elő zenekara a kiváló hangú magyar énekes, Király Viktor lesz!

Jason, a kivételes tehetségű amerikai énekes-táncos 5 éves kora óta szerepel színpadon, és 8 évesen már első dalait írta. Tanulmányait a Dillard Művészeti Gimnázium után a New York-i Amerikai Zene és Dráma Akadémián végezte. 16 évesen olyan előadóknak kezdett dalokat írni, mint P. Diddy, Pitbull, vagy Sean Kingston.

Karrierje néhány év alatt robbanásszerűen ível felfelé. Jason mára a zenei műsorok és fesztiválszínpadok ünnepelt sztárja. In My Head, Want To Want Me, If I’m Lucky, Don't Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy a Swalla, hogy csak néhányat említsünk dalaiból, melyek évek óta uralják a világ slágerlistáit. Legújabb száma a Colors a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos himnusza.

Augusztus 5-én a BUDAPEST PARK ad otthont Jason Derulo bemutatkozó koncertjének a magyar fővárosban. A nyár egyik legizgalmasabb estéje, sok tánccal és parázs dallamokkal, műfajának világsztárjával.
Kapunyitás 18 órakor.
Király Viktor 19:20-kor kezd.

Jegyek kaphatóak a www.broadway.hu és a www.budapestpark.hu oldalakon.