Ezt ajánljuk mi


Lenyűgöző élményben összpontosul a női élet

Tanulj a legjobbaktól, tesztelj izgalmas márkákat és élvezd a belépőd korlátlan lehetőségeit!  Az ország meghatározó női eseménye, az V. Womanity Fesztivál, szeptember 29-én kerül megrendezésre.

Főbb témái ezúttal a bátran vállalt ambíciók, az önmegvalósítás és az újratervezés lesznek. A Richter A Nőkért Színpadon olyan jelentős cégek vezetői is megjelennek, mint a Microsoft, Mercedes-Benz, Richter Gedeon Nyrt., MagNet Bank, T-Systems és még sokan mások. Továbbá kiemelkedő művészek, sportolók, szakemberek osztják meg tapasztalataikat.

 

Az új helyszínen, az Europa Congress Centerben csodás rendezvényvilág elevenedik meg, ahol még a medencében is meghökkentő, interaktív meglepetésekre lehet számítani.

A kivételesen látványos interaktív női Élménytérben 40 izgalmas márka termékeit és szolgáltatásait próbálhatják ki a látogatók egyetlen belépővel.

 

A Womanity Fesztivál a BRAND TESTER Szervezőiroda eseménye, így a BRAND TESTER rendezvények koncepciójának megfelelően, minden élményszigeten értékes dolgokat lehet majd tesztelni a szépség-, és egészség szolgáltatásoktól a gasztronómiai élményekig.

A belépő a színpadi és élménytér programokon való részvétel mellett, tartalmazza a Womanity Fesztivál értékes welcome-csomagját is.

 

KAPUNYITÁS: 10:00

HELYSZÍN: EUROPA CONGRESS CENTER /Budapest, Hárshegyi út 5./

PARKOLÁS: INGYENES

 

Részletek és kedvezményes jegyek: www.womanityfesztival.hu

 

Az egészsége, tudatos, boldog nőkért

Főszervezői ajánló: "Ma is pont ugyanaz vagyok, aki régen: változó. Egészen biztos, hogy átlagos nő vagyok, mert nem vagyok átlagos. A káosz magam körül, inkább a sokoldalúságom. A bizonytalanságom pedig talán a következetességem előszobája. Mire jók a kettősségek? Hogyan építs belőlük sikeres, kiegyensúlyozott életet? A nők lehetőséget jelentenek egymás számára. Találd meg a mentoraidat, dönts a céljaidról, járd körbe az egész világodat szeptember 29-én, a Womanity Fesztiválon és soha többé ne kérj elnézést azért, aki vagy!" Czagány Alexandra

 

A női élet itt összpontosul

A Womanity Fesztivál egy meghatározó, szellemes, inspiráló közösségi élmény, folyton megújuló, természetes női témákkal, figyelemreméltó előadókkal, akiktől rengeteget tanulhatsz, és izgalmas márkákkal, melyekre érdemes odafigyelned.

TANULJ A LEGJOBBAKTÓL ÉS HASZNÁLD A MÓDSZEREIKET!

Vegyél részt a Womanity Fesztivál prémium női konferenciáján! Figyelemreméltó vezetők, sportolók, művészek, vállalkozók történeteit ismerheted meg, akik nem féltek megcélozni a legnagyobb álmaikat. Vagy igen...? Mindenesetre valamit nagyon jól csináltak, mert ma a kiemelkedően sikeresek közé tartoznak.

 

TESZTELJ, ÉLVEZD A BELÉPŐD KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEIT!

Megmutatják, kik állnak a legnépszerűbb brandek, a legújabb trendek mögött és lehetőséged lesz arra is, hogy népszerű termékeket és szolgáltatásokat próbálj ki a Womanity élménytérben.

 

INSPIRÁLÓDJ, ÉPÍTS KAPCSOLATOKAT, TERVEZZ ÚJRA!

A legjobb alkalom az énidőre, tanulásra, újrakezdésre.

 

TUDTAD?

A Womanity Fesztiválokon eddig közel 9000 nő tesztelte 500 márka termékeit és szolgáltatásait.

 

Két színpadon is lesznek programok. Az egyik a Richter a Nőkért Nagyszínpad, a másik a Nature Box Beauty Színpad .

A Womanity Fesztivál háziasszonya Bombera Krisztina műsorvezető.