Ezt ajánljuk mi


Rád is vár a Strandok Éjszakája az Aquaworldben!

A Strandok Éjszakája több éve állandó nyári programnak számít kicsik és nagyok legnagyobb örömére. A hét végén, július 27-én, pénteken kerül megrendezésre.

A Magyar Fürdőszövetség rendszerint július végére, vagy augusztus elejére időzíti ezt a programot, melyhez idén is csatlakozott az Aquaworld hosszabb nyitva tartással, remek programokkal, kihagyhatatlan kedvezményekkel. És ha ez még nem volna elég, délelőtt Aquawuaworld  #KIKAPCS családi nap & Flashmob Day lesz, melynek folytatásaként belecsobbanhatunk az éjszakai fürdőzésbe!

Érezd a ritmust az Aquaworldben és csatlakozz egy óriási flash mob-hoz. Izgalmas családi szórakozás kicsiknek és nagyoknak, lazulós buli a barátokkal!
A program sikerét mutatja, hogy az elmúlt évek során a fürdőkomplexumban egyre színesebbek és gazdagabbak lettek azok az esti programok, amik közül az oda látogatók válogathatnak. Az idei esemény is több lesz, mint szimpla meghosszabbított nyitva tartás, a belépőjegy ára élmény dús programokat is magába foglal.
https://www.youtube.com/watch?v=xaw3b9qC_kc

Ezúttal az Aquaworld #KIKAPCS családi nap & Flashmob Day keretein belül egész napos zene, buli és tánc várja az érdeklődőket, majd este a buli folytatódásaként a strandon egész idő alatt DJ biztosítja a talp alá valót. 
Miután a tűzzsonglőrök forró hangulatot teremtettek, az programok fénypontjaként látványos fény-rudas táncprodukció veszi kezdetét. Ne hagyd ki azt se, megéri!
Szállóvendégeknek a programon való részvétel ingyenes.

PROGRAMOK:
DJ, 
Flash Mob Delux táncprodukció, 
lézer show, 
tűzzsonglőrök
szaunaszeánszok
A belépő ára: 3.690 Ft
Érvényes: 21:00 - 01:30 óra között (medencetér zárás 01:00)
Az este folyamán a fürdő valamennyi szolgáltatása üzemel!

További részletek:
https://www.facebook.com/events/1995744573778715/?active_tab=about