Ezt ajánljuk mi


Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény,

A BBC díjnyertes sorozatán alapuló előadás visszatér Magyarországra. A világszerte több mint 9 millió nézőt elbűvölő produkció 2019. április 19. és 21. között lesz látható a Budapest Arénában.

A dinoszauruszok még egyszer nemzetközi földekre barangolnak, miután a világszerte elismert produkció, a Séta a dinoszauruszokkal - az igazi élmény című előadás visszatér az arénákba.

A világ 250 országában, összesen több mint 9 millió ember látta az előadást, amely tavaly az Egyesült Királyságban kezdte meg utolsó turnéját, hogy keresztülszelve Európát Magyarországra is megérkezzen.

A 20 millió dolláros produkció felfrissítve, a legújabb technológiát is felhasználva maradt a világ legnagyobb és legjobb dinoszaurusz show-ja.

Ez a felújított produkció látványosan és érdekesen mutatja be a dinoszauruszok fejlődésének változásait, amelyek a legújabb tudományos kutatásokra épülnek.

Ahogyan az előadást turnéztató Global Creatures igazgatója, Carmen Pavlovic mondta: “Nagyon örülök, hogy a Séta a dinoszauruszokkal ismét nemzetközi turnéra indul. Egy új generáció áll készen arra, hogy láthassa ezeket az életnagyságú teremtményeket ebben az elképesztő és inspiráló előadásban, amelynek még mindig nincs párja sem méretben, sem minőségben. Számos teremtményünk ‘fejlődött’ az előző turné óta, már megjelenítve különböző tollakat, eltérő taréjokat és farkakat, amelyeket a legújabb kutatások fedeztek fel a hatalmas teremtmények fizikai természetéről. Ezt a show-t mindenkinek érdemes megnéznie, életkortól függetlenül.”

Az 1 óra 40 perces műsor a dinoszauruszok evolúcióját mutatja be, szinte filmszerű realizmussal. Megmutatja a dinoszauruszok közötti kölcsönhatásokat, hogyan alakultak a húsevő dinoszauruszok két lábon járó lényekké, és hogyan védekeztek a növényevők a sokkal gyorsabb ragadozók ellen.

 

A dinoszauruszok 200 millió éves regnálásából 9 faj mutatkozik be. Az előadásban látható a Tyrannosaurus Rex, az ősi vidék réme, valamint a Plateosaurus és a Liliensternus is a triász korból,

a Stegosaurus és az Allosaurus a jura korból, továbbá a Torosaurus és a Utahraptor a kréta korból.

A legnagyobb dinoszaurusz, a Brachiosaurus 11 méter magas, és 17 méter hosszú az orrától a farkáig. Ez a lény 50 ember - köztük mérnökök, szerelők, bőrdíszművesek, művészek, festők és robot szakértők - egy évig tartó munkájának eredményeként épülhetett meg.

A kontinensek feldarabolódását a triász kor követte, amelynek száraz sivatagát a jura kor zöld prérijei váltották fel. Óceánok formálódtak, vulkánok törtek ki, egy erdő lángra lobbant – majd egy hatalmas üstökös csapódott a földbe, amely valószínűleg a dinoszauruszok kipusztulását is okozta.

 

A show Ausztráliából származik, ahol több évnyi tervezés és munkálatok után a Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény 2007 januárjában kelt életre. Nem sokkal ezután az egész világot meghódította, rekord nézőszámmal minden országban. Az előadás 2010-ben Budapesten is látható volt, hat teltházat produkálva a Budapest Arénában.

 

Csak 4 előadás Budapesten:

Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény Budapest Aréna, 2019. április 19-21.

Április 19., péntek 19 óra

Április 20., szombat 11 óra

Április 20., szombat 15 óra

Április 21., vasárnap 15 óra

 

Jegyek: www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon

.

A Séta a dinoszauruszokkal – az igazi élmény előadást Gerry Ryan, Malcolm Cooke és Jill Bryant hozta létre Ausztráliában, és a Global Creatures utaztatja szerte a világban.

 

Infó: www.setaadinoszauruszokkal.hu

www.livenation.hu

www.dinosaurlive.com