Ezt ajánljuk mi


Titanic Kiállítás: a vártnál nagyobb érdeklődés miatt január 14-ig nyitva

A vártnál is nagyobb érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást, így az eredetileg kihirdetett december 31-i időpont helyet helyett a nagyközönség egészen január 14-ig megtekintheti a kiállítást.

A július 20-i megnyitót követően eddig több mint 200 ezren látták a budapesti Titanic Kiállítást. A világ leghíresebb hajókatasztrófáját és a hozzá kapcsolódó emberi történeteket bemutató tárlat a két ünnep közötti időszakban is zavartalanul üzemel. 

- Tudtuk, hogy a Titanic Kiállítás sikerre van ítélve, de - őszintén szólva - 200 ezernél is több látogatóra mi sem számítottunk. Örülünk, hogy ilyen sok ember fantáziáját megmozgatta ez a különleges tárlat - mondta Bátyi Dániel, a Titanic Kiállítást is szervező JVS Hungary ügyvezető igazgatója. 

- Úgy éreztük, hogy a december 31-i zárással ezreket fosztanánk meg az élménytől, hogy láthassák az utazó kollekciót. Sokan pont az ünnepek utáni csendesebb időszakban érnek rá kulturális programokra.

Az eredeti terveinket felülírva január 14-ig meghosszabbítottuk a nyitvatartási időt. Közben pedig lázasan készülünk, hogy a Titanic után újabb világszínvonalú produkciókkal lepjük meg a budapestieket. Hamarosan bejelentjük a további terveket - árulta el Bátyi Dániel.