Ezt ajánljuk mi


Újabb izgalmas programok a nyár kínálatában

Könnyűzene, opera, elektronikus zene, egy világhírű hegedűművész... Ha mindez nem lenne elég, akkor egy jó hírrel is szolgálunk Pink Martini rajongóinak. A Budapesti Nyári Fesztivál színes kínálata újabb kihagyhatatlan programokkal bővült, töltse velünk a nyárestéket!

A Margaret Island zenekar szimfonikus koncertje

Vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncert, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

 

Nicola Benedetti

és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar

Generációjának egyik legkeresettebb hegedűszólistája először Magyarországon!

 

Operagála - Vittorio Grigolo gálakoncert

A nemzetközi operaszínpadok kivételes tehetségével és virtuózával, Vittorio Grigolóval folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb komolyzenei programja, a világsztár operaénekeseket felvonultató gálasorozat.

 

Kis-éji Rock and Roll Az Anna and the Barbies és a Heuréka Pop Orchestra

Pásztor Anna és zenekara minden koncertje energikus és kirobbanó, a hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az Anna And The Barbies a nagyszínpadokra és reflektorok kereszttüzébe kerülve is önmagát adja.

 

Giselle

A színpad különleges, burjánzó természeti adottságai miatt sosem látott módon elevenedik meg a bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvendő, túlvilági lényekkel benépesített, szenvedélyes klasszikus balett.

 

ŽAGAR – Electric Rituals

A Zságer Balázs vezette Žagar zenekar, a hazai elektronikus szcéna éllovasa ezúttal számos tehetséges vendégművésszel lép fel, egy látványos koncerttel.

 

Pink Martini - Duplázunk!

A sajátos hangulatú oregoni zenekar most először lép fel a Margitszigeten! A nagy érdeklődésre való tekintettel a régi nagy slágerek és közismert dallamok két nyári estén is felcsendülnek.