Film


A Depeche Mode filmje világszerte a mozikban egy napon

Spirits In The Forest címmel, a Depeche Mode bemutatja új dokumentum filmjét november 21-én, világszerte a mozikban. A film érzelmes történeteken keresztül világít rá a zene egyetemes erejére, amelyeket átszőnek a zenekar - rekordokat döntő - 2017/2018-as global Spirit turnéjáról készült felvételek.

A premier igazán különlegesnek ígérkezik, mivel 2019. november 21-én, csak egyetlen este vetítik a filmet a mozikban világszerte

 

Jegyek szeptember 26-tól kaphatóak a spiritsintheforest.com oldalon!

 

Depeche Mode, a Trafalgar Releasing, a Sony Music Entertainment és a BBH Entertainment közreműködésével bemutatja hamarosan megjelenő, játékfilm hosszúságú, dokumentum- és koncertfilmjét SPIRITS in the Forest címmel.

A mozikban világszerte kizárólag november 21-én, egy estén keresztül lesz látható. A film összehozza a rajongókat a világ minden tájáról, hogy együtt ünnepeljék a Depeche Mode zenéjének és koncertjeinek hatását. Ezen az estén a SPIRITS in the Forest filmet több mint 2400 moziban vetítik majd Adelaide-tól Zágrábig, több mint 70 országban.

 

A rendező Anton Corbijn, a díjnyertes filmkészítő, aki hosszú ideje dolgozik együtt a művészekkel. A Depeche Mode: SPIRITS in the Forest leköveti a zenekar 2017/2018-as Global Spirit Tour turnéját, amelynek keretében több, mint 3 millió rajongó előtt játszottak 115 koncerten, világszerte.

A film hat különleges Depeche Mode rajongó érzelmes történetének bemutatását ötvözi a turné utolsó állomásán, a híres berlini Waldbühne helyszínén rögzített koncertfelvételekkel. Ezek nemcsak azt mutatják meg, hogyan és miért növekedett a zenekar népszerűsége folyamatosan karrierjük során, hanem betekintést is enged abba, hogy a zenének milyen hihetetlen közösségépítő ereje van. Hogyan és milyen mértékben képes segíteni az embereknek felülkerekedjni balsorsukon, és milyen mértékben képes kapcsolatot teremteni különböző nyelvet beszélő, más helyen élő, más nemű és korú emberek között.

 

"Igazán büszke vagyok, hogy megoszthatom ezt a filmet és azt az értékes történetet, amit elmond.” – mondta Dave Gahan, a Depeche Mode énekese. “Fantasztikus látni, milyen különböző módokon gyakorolt hatást a zenénk rajongóink életére."

Martin Gore hozzátette: "A mai világ nagyon megosztó, nagy a felfordulás benne, a zene az az igazi erő, ami jobbra sarkallhatja a világot és összehozhatja az embereket.”

 

Marc Allenby, a Trafalgar Releasing ügyvezetője így nyilatkozott: “A Trafalgar Releasing izgatottan várja az együttműködést a Sony Music és a Depeche Mode csapatával, a közelgő SPIRITS in the Forest megjelenése kapcsán. A zenekar mindig az innováció csúcsán járt egyedi hangzásukkal, így már nagyon várjuk, hogy összehozzuk a rajongókat a világ minden tájáról, így együtt ünnepelhetjük az elmúlt évszázad legizgalmasabb és legbefolyásosabb zenei produkcióját.”

 

A Depeche Mode: SPIRITS in the Forest világszerte november 21-én lesz látható a mozikban. Jegyek már kaphatóak a spiritsintheforest.com weboldalon, ahol a legfrissebb információk is megtalálhatóak az eseménnyel kapcsolatban, beleértve a résztvevő mozikat, és a feliratkozási lehetőségeket.

 

LINKEK ÉS RÉSZLETEK:

Mozipremier: 2019. november 21.

Weboldal: spiritsintheforest.com

 

Facebook – https://www.facebook.com/depechemode

Instagram – https://www.instagram.com/depechemode/

Twitter – https://twitter.com/depechemode