Film


Hollywoodi pletyka: Vilmos és Harry herceg is szerepel az új Star Wars-ban

Állítólag Vilmos és Harry herceg rohamosztagos jelmezben, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban. Az értesülést a The Hollywood Reporter osztotta meg olvasóival, s azóta a hír körbeszárnyalta a világot. 

Augusztusban a Star Wars: Az utolsó jedik sztárja, John Boyega hintette el az információt, hogy amikor Vilmos és Harry herceg áprilisban meglátogatta a Pinewood filmstúdióban zajló forgatást, rohamosztagosnak öltözve be is ugrottak egy jelenetbe.

 

Rajtuk kívül, úgy tudni, Tom Hardy is vállalt egy felvételt, Gary Barlow, a Take That énekese pedig el is árulta, hogy márciusban forgatott a filmben. 

 

A hollywoodi szaklap szerint Vilmos és Harry herceg, valamint Hardy és Barlow együtt tűnnek majd fel a sci-fiben: a Finnt alakító Boyegát kísérik majd egy liftben rohamosztagosként.

 

Boyega ezt a lap által szervezett, színészekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen meg is erősítette. Mint mondta, a hercegekkel együtt forgatni inkább szórakoztató volt számára, mint "félelmetes", mindenesetre "nagyszerű élményként" festette le.

 

A Star Wars: Az utolsó jedik című filmet december 14-től játsszák a magyar mozikban. Az űreposz új részének forgatókönyvíró-rendezője Rian Johnson, a szereposztásban Daisey Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Benicio del Toro és Laura Dern is látható.

 

 

Forrás: MTI