Film


Kölcsönlakás, és virág szombaton

A Kölcsönlakás sztárjai virággal várnak a Westend-moziban!

Mi a közös a Valentin-napban és a nőnapban? Természetesen a Kölcsönlakás!

Dobó Kata szexi, romantikus vígjátéka február 14. óta látható a hazai mozikban, és rövid idő alatt nagyon nagy sikert aratott: már több mint 125 000 szerelemre és nevetésre vágyó mozirajongó nézte meg – és a film alkotói szeretnék meghálálni a sikert.

 

Március 9-én, szombat este a Westend-moziban a 20:40-kor kezdődő vetítésen a Kölcsönlakás két férfi főszereplője,

Szabó Simon és

Haumann Máté személyesen is ott lesz, és virággal köszönti azokat, akik nőnap alkalmából az ő filmjüket nézik meg.

 

A film tévedések vígjátéka: a szerencse úgy hozza, hogy három pár tagjai is ugyanabban a lakásban, ugyanakkor szeretnék kipróbálni a hűtlenség örömeit – így aztán mindenki lebukik, hazudik és felsül egy kicsit.

A nagy szerelmi kavarodásban szerepel még Oroszlán Szonja, Klem Viktor, Martinovics Dorina, Balla Eszter és Ganxsta Zolee is.

A film Dobó Kata első rendezése. Az összes résztvevő, a stábtól kezdve a színészekig, azt mondta, a forgatás igazi vidám hangulatban ment végbe.

Kata most először mérte meg magát e munka területén – számíthatott csapata segítségére. Nagy kitartással, szorgalommal vitte véghez elképzeléseit, mozija mégsem izzadság szagú.

A szituációk maiak, s még izgulhatunk is, ki, hogyan oldja meg a nem várt helyzeteket. Azt mindenki maga döntse el, hol kezdődik a megcsalás, viszont a békülés mindig édes.

A szexis filmben a csini Oroszlán Szonja pont nem szexis karaktert játszik. Szabó Simon viszont sokkal inkább, és olyat nyújt, amit nem is gondoltunk róla, és nagyon jól! Kiss Ramóna, mint Vénusz, igazi szex szimbólum. 

A Kölcsönlakás sikerének titka pedig a könnyed humor, az emberi természet, a helyzetkomikum és a szerelem.