Film


Óriás plüssfotelek és prémium hangélmény

A jól ismert bevásárlóközpont egy teljesen megújult prémium szolgáltatással várja a filmrajongókat: 4K-s vetítőgépek, különleges hangrendszer és egyedi tervezésű mozi-fotelek biztosítják a kihagyhatatlan mozi-élményt.

Egy valami azonban nem változik: az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak.

Tehát ismét mozizhatunk a MOM Parkban, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt CİNEMApinkben

A magas minőségű gasztronómiai és vásárlási szolgáltatásairól ismert MOM Park bevásárlóközpont február 8-tól az ország egyik legkorszerűbb mozijával várja a filmek szerelmeseit.

Az akár másodpercenként 60 képkockás sebességre is képes 4K vetítőgépek mellett a termekbe Dolby Atmos 360 hangrendszer került beépítésre, amelynek köszönhetően a nézők bárhol is ülnek, ugyanazt a kiváló hangzást élvezhetik.

A létesítmény egyedi dizánjnnal, és külön a mozi számára tervezett plüss óriásfotelekkel biztosítja a maximális kényelmet, amelyhez a jóval átlag feletti, 120 cm-es lábtér is hozzájárul. Négy olyan kialakítású terem van, ahol a néző maximális kényelmét és szórakozását szolgálja minden.

Nemcsak a mozi termek, hanem az előterek és a büfék is megújultak.

Kialakításra került egy bowling pálya, amit örömmel vesz a közönség.

Az a mozi komplexumban az akadálymentesítésre is gondoltak.

A CINEMApink MOM Park mozijának palettáján a legkülönbözőbb műfajú magyar filmek és külföldi szuperprodukciók kapnak majd helyet, és természetesen továbbra is lehetőség lesz arra, hogy egyes közönség kedvenceket akár eredeti nyelven, magyar felirattal tekintsenek meg a látogatók. Jegyek a bevásárlóközpont több pontján található jegypénztárakban kaphatóak, illetve online is foglalhatóak, helyszíni átvétellel.

További információ: www.mompark.hu