Irodalom


Egy hasznos könyv anyukáknak

Hogyan szerezd vissza az életedet és nevelj boldogabb gyerekeket

 

Dr. Sheryl Ziegler: Kiégett anyák kézikönyve

Kedves anyuka! Fáradtnak érzed magad? Túlterheltnek? Folyamatosan  elhalasztod azokat a dolgokat, amelyeket saját magadért kellene megtenned?

Úgy érzed, hogy minden probléma és teher megéri, mert a gyermekeid boldogok? Túlságosan is „anyuka" vagy?

Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor nem vagy egyedül. Íme, a legnagyszerűbb kézikönyv modern anyukáknak: gyakorlati és pozitív tanácsadó könyv a nők számára, amely mentesíthet a „tökéletes anya" gyengítő gondolatától. Tele vicces és nagyon is valós történetekkel, amik megállíthatják a kiégési ciklust, és megvédhetjük gyermekeinket és férjünket a kiégés okozta károktól.

 

A mai „modern" anyukák szeretnének mindent megadni csemetéiknek, hogy boldog gyermekkoruk legyen.

A mai„modern"anyukák  igyekeznek tökéletes „Facebook" anyák lenni. Életük minden „csodálatos" pillanatát megosztani a külvilággal, legyen az a város legjobb szülinapi bulija, a legszebb és legfinomabb vasárnapi ebéd, vagy a mindenben jeleskedő, és szinte minden tanórán túli tevékenységben résztvevő gyerkőceik sikerei.

https://www.magyarmenedek.com/products/16000/Kiegett_anyak_kezikonyve_-_Dr__Sheryl_Ziegler.htm

 

Ez a hajtóerő, bár nemes, de pusztító hatású is lehet, és stresszt, szorongást okozhat, ami „kiégett anyukákat" hoz létre. Dr. Sheryl Ziegler - pszichológus és családterapeuta - jól ismeri az anyukák stresszét és a bűntudat terhét, mert gyakran érzik úgy, hogy nem tesznek meg eleget a gyermekeik boldogságáért.

 

Háromgyermekes anyaként Sheryl - mint sok történetének szereplője - felismerte és megérti, hogy a modern anyákat túlságosan kimeríti a kudarc elleni harc, az elszigeteltség, az önbizalomhiány, és ez már a családjukban is érezteti a hatását.

Dr. Sheryl Ziegler két évtizednyi - családokkal, anyukákkal és gyermekekkel végzett tanácsadásainak - tapasztalatait osztja meg ezzel a könyvvel. Ez a vény nélkül is használható program megtanítja a „kiégett anyukáknak", hogyan alakítsák újra az életüket, hogyan érezzék jól magukat a bőrükben, és hogyan segítsék gyermekeiket és családjukat - stressz és bűntudat kialakulása nélkül.

 

Ebben az empatikus útmutatóban megismerjük ezt a „modern járványt", ami egyre vészesebben terjed azon anyukák körében, akik a gyermekeik boldogságát a sajátjuk elé helyezik.

Bevált megoldásokat kínál ezen állapot enyhítésére, a házasságok megmentésére és a gyerekek boldogságának megőrzésére.

Dr. Sheryl Gonzalez Ziegler pszichoterapeuta, író, előadó, népszerű média-közreműködő, igazgatósági tag, Lány Cserkészcsapat vezető és a gyermekek támogatója.

 

A Mommy Burnout - a 2018-as év egyik legnépszerűbb szülői könyvének - szerzője, valamint a Nemzetközi Latino Book Awards által odaítélt Legjobb Szülői / Családkönyv nyertese.

Első generációs kubai amerikaiként Dr. Ziegler kora gyermekkortól kezdve New Yorkban egy kevert családban nevelkedett. Ez az egyedülálló élettapasztalat hihetetlen perspektívákat teremtett számára, melyet a munkájában is sokszor hasznosít.