Képzőművészet


Képzőművészet és pályázat

A Corvin rajziskola 1994 óta sikeresen működő, a képzőművészet és a design oktatásán alapuló művészeti iskola. Sokszínű képzéspalettáján minden művészet iránt nyitott érdeklődő megtalálhatja a számára leginspirálóbb kurzust.

A klasszikus művészeti egyetemi rajz-szobrászat-festészet felkészítő kurzusok mellett, a design különböző ágazataival foglalkozó egyetemekre, textil, építőművész, grafika, animáció és formatervezés szakon indítanak felkészítő modulokat. Illetve az önmagukat tovább képezni vágyó felnőttek Designer képzéseken animáció, grafika, illusztráció és formatervezés/térdesign szakirányok közül választhatnak. 

Az iskola szellemiségét meghatározza a művészetek iránti elköteleződés, amely talán annak is köszönhető, hogy itt szinte mindenki művészeti egyetemet végzett  művész,  az igazgatónőtől kezdve, a marketinges, kreatív vezetőn és a digitális képzést oktatókon át, egészen a szakterületükön kiemelkedő, elismert alkotó művésztanárokig. Fennállásuk óta számos nemzetközileg sikeres képzőművészt és designert indított el a pályáján.

Sokszínű képzéspalettánkon minden művészet iránt nyitott érdeklődő megtalálhatja a számára leginspirálóbb kurzust, képzést, workshopot.  

Most aktuális pályázat, a non-profit GIF verseny: https://www.facebook.com/events/356833935049487/

 

 Látogass el a nyílt napi előadásokra május 2-án és 3-án, informálódj a szakirányokról, tudj meg mindent a képzésekről és kérdezz az oktatóktól!

https://corvinrajziskola.hu/