Színház


Száz év szerelem - koncert musical

A tavalyi nagysikerű Holdfény Mulató című premierje után új koncert musical ősbemutatóval készül az örömzenélésben verhetetlen Group’N’Swing zenekar Mihályi Rékával, Magyar Bálinttal és a Maffia Swing tánckarral.

A show-business világa után a Fonogram-díjas zenekar új koncertszínházi show-ja zenei időutazásra hív korszakos slágerek megidézésével, a főszerep pedig a legvirulensebb emberi érzésé, a mindent túlélő szerelemé. 
Eltépett búcsúlevél a nagy háború után, szerelmes falfirkák a forradalom napjaiban, az öreg fák kérgébe karcolt üzenet, szeretetcsomag nyugatról a legvidámabb barakkban hátrahagyott családtagoknak, távirat a rendszerváltás idejéből, elrongyolódott kottafüzetek és a Duna-part régi látképei.
A Group’N’ Swing egy elsüllyedt világról mesél, amelynek ízeit ma is magunkkal hordjuk. Az új show átrobog a 20. századon, újra fogalmazza a régi, jól ismert és az elfeledett, a közös emlékezetből kihullott slágereket, felidézi azokat a régi ízeket, amelyeket többnyire legfeljebb a nagyszüleink és dédszüleink meséiből ismerünk.
„Színház az egész világ, és benne szereplő minden nő és férfi.” Csak a kulisszák változnak, a viccek néhol fanyarabbak, keserűbbek, gyilkosan metszőek vagy szabad szájúak és hedonisták, viszont akár nehéz és szürke, akár kék az ég, a szerelem örök. 

ŐSBEMUTATÓ
2018. augusztus 3. és 4. (péntek - szombat) 19.30 Városmajori Szabadtéri Színpad
www.groupnswing.com
https://www.facebook.com/groupnswing/