Színház


Szimfonikus szuperkoncert készült a Képzelt riportból

Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, halhatatlan musicalt. Dalait, a mai napig, ismeri szinte mindenki, országhatáron belül és kívül egyaránt.

A Ringasd el magad, a Menni kéne, vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói a magyar musical-történelemnek. Ehhez fogható sikereket csak nagyon kevés színdarabnak sikerült elérnie az elmúlt évtizedekben.

A dalok most új köntöst kapnak: szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a slágereket, újra felcsendülnek az örök dallamok. A Dunakeszi Szimfonikusok, Farkas Pál vezényletével, egy igazi időutazásra invitálják a várhatóan nagyszámú érdeklődőt.

A Budapesti Showszínház rendezésében színpadra kerülő produkció a RAM Colosseumban lesz megtekinthető, február 13-án. Ám több mint valószínű, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, további előadások kerülnek megnyitásra majd, a későbbiek során.

Tóth Ádám, az előadás rendezője, a darab alakuló értekezletén, bemutatta a szereplőket is: Vágó Bernadett, Polyák Rita és Kovács Beáta a női karaktereket, míg Veréb Tamás, Csengeri Attila és Kósa Zsolt a férfi karaktereket éneklik. A nagyzenekari kíséret mellett kiegészül a produkció a Budapesti Showszínház tánckarával és kórusával.

A rendkívül látványos, izgalmas és minden bizonnyal egyedülálló koncert a RAM bemutatók után országos turnéra indul, ezen dátumok kihirdetése a premier után várható.