Zene


„Azért vannak a jó barátok”

Ezzel a címmel turnézik 2019 őszén Erdélyben Mahó Andrea és sztárvendégei.

 
Mahó Andrea eMeRTon és Artisijus díjas színésznő/ énekesnő, a Madách színház művésze. Pályája kezdete óta, töretlen sikerrel emelkedett az ismert és elismert művészek közé.

Hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújt rajongóinak. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ minden táján.

Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzők után, már lépett fel Rhoda Scott világhírű orgonaművésznővel, José Cura világhírű tenorral és számos hazai énekessel.

Erdélyi turnéja során, Koós Réka, Junior Lyra díjas kiváló színésznő, énekesnő,

Csengeri Attila, a Pécsi Nemzeti Színház Nívó és eMeRTon díjas színész/ énekese,

Egyházi Géza, Gundel Művészeti díjas színész / énekes és nem utolsó sorban

Vikidál Gyula, Liszt Ferenc-díjas, kétszeres eMeRTon díjas, a Magyar Érdemrend tiszti kereszttel kitüntetett, színész/ énekese lépnek fel.

Az erdélyi városok közül fellépnek Zilahon/szeptember 17/, Désen/szeptember 20/, Nagybányán/szeptember 21/, Temesváron/szeptember 29 /, Brassóban/október 7/.

A koncert keretén belül (a teljesség igénye) nélkül felcsendülnek a legszebb magyar dalok Máté Pétertől, Cserháti Zsuzsától, az Omegától, a Neoton famíliától. Nemzetközi slágerek a Queentől, Tom Jonestól, Tina Turnertől ….illetve a musical irodalom /Evita, Operaház Fantomja, Rómeó&Júlia, Mamma Mia…./ legszebb és legismertebb dalai.

 

Mindenkit szeretettel várnak.