Zene


A Global Spirit turné visszatér Európába és Budapestre

Az észak-amerikai fellépések után a Depeche Mode újabb koncertekkel tér vissza Európába. Az óriási sikerű, teltházas 2017-es májusi stadionkoncertjük után így Budapestre is jön újra.

2018. február 2-án lép fel a Budapest Arénában a Depeche Mode, a modern zene egyik legnagyobb hatású csapata.  A jelenleg is futó világkörüli turnéjuk a programja főként a tavaly tavasszal megjelent, hatalmas sikerű Spirit lemezük anyagára épül.

A Global Spirit koncertkörúton láthatják a rajongók Dave Gahan-t, Martin Gore-t és Andy Fletcher-t játszani. A 2017-es nyári európai turnét követően a Global Spirit Tour Észak- és Dél-Amerikában folytatódott, mielőtt a Depeche Mode visszatért Európába.  Négy angol koncerttel kezdték a téli részt, majd további fellépésekkel folytatták a kontinensen.

A budapesti koncertre az álló-, és a három különböző kategóriájú ülőjegy mellett limitált számban kiemelt állójegyeket, és kapunyitás előtti bejutást biztosító Early Entry csomagot is lehetett vásárolni a Depeche Mode 2018. február 2-i show-jára.

A Global Spirit Tour a banda 18. koncertkörútja, és - 3 év kihagyás után - az első élő fellépése. A turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

Bár számtalan művész számára jelentenek inspirációt, és a kritikusok “továbbra is korszakalkotó”-nak és “az idő előre haladtával egyre jelentősebb művészek”-nek tartják őket, de a több mint 100 millió eladott lemez, és a világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjei ellenére a Depeche Mode még mindig nem vált önteltté. A Spirit albummal és a Global Spirit turnéval a banda továbbra is a zenei innovációt kívánja folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.

További információ:

www.depechemode.com

www.livenation.hu