Zene


A Lucky Chops visszatér Budapestre!

A Lucky Chops 2006-os New York-i megalakulása óta óriási energiájú fúvós funkzenéjét rászabadítja a világra. A zenekar energiájának intenzitása abból is ered, hogy meg akarják osztani a zene  gyógyító és inspiráló erejét.

Ez az erő világszerte hatott, és több száz millió nézőt adott a zenekar online videóinak, valamint több mint huszonöt országba juttatta már el a bandát koncertezni.

 

Először a New York-i metróban kezdtek fellépni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de miután felkerültek a róluk készített mobiltelefonos videók a netre, villámgyorsan terjedt a hírük, és hamarosan már egy európai turnén találták magukat, tovább növelve rajongóik számát.

 

A Lucky Chops zenészei meglehetősen elfoglaltak lettek mostanra. A tagok elkötelezett zenei oktatók is, emellett rendszeresen fellépnek iskolákban és kurzusokon, hogy segítsék a zenészek következő generációjának képzését és inspirálását.

 

Miután felvették végre az első, teljesen önálló stúdióalbumukat, a zenekar örömmel kalauzolja rajongóit legújabb zenei utazásukra.

A vadonatúj turné hamarosan megkezdődik, hogy a rajongókat egyre több városban táncra és szórakozásra buzdítsa.

 

2017-es, kirobbanó sikerű budapesti koncertjük után a Lucky Chops ismét fellép nálunk; 2019. október 22-én a Barba Negra Music Club színpadán lesznek láthatóak!

 

A budapesti koncertre jegyek: www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a https://jegy.rock1.hu oldalakon keresztül.

 

További infó:

www.luckychops.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

http://musicclub.barbanegra.hu