Zene


A musicalsztárok gyermek-rohamkocsira gyűjtenek

Jótékonyságból, segítségből sosem elég. Tudja ezt jól a Budapesti Showszínház is, így többször nyújtott segítséget előadásainak bevételéből.

Az Adventi Musical Gála december 15-én kerül bemutatásra a Budapesti Showszínház előadásában, a RAM Colosseumban.

Az ünnepi koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a Dunakeszi Szimfonikusok teljes zenekara.

 

Az adventi ünnepi koncerten tehát élő zenekari kísérettel csendülnek fel a legszebb, ünnepi hangulatú musical betétdalok. A művészek erre az alkalomra ismert karácsonyi slágerekkel és meglepetés duettekkel is készülnek.

A Budapesti Operettszínház sztárja, Vágó Bernadett, két esztendő kihagyás után tér vissza a színpadra, ugyanis az elmúlt éveket Miller Zoltánnal közös gyermekük nevelésével töltötte.

 

Az Adventi Musical gála szervezői - a Facebookon Csoda Csoport néven ismertté vált - civil kezdeményezés mellé álltak. A bevétel egy részét a gyermek-rohamkocsira gyűjtő Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlották fel.

A Budapesti Showszínház igazgatója, Tóth Ádám szerint a színházuk is támogatásra szorulna, ám, a gyűjtés céljával kapcsolatban, nem tudtak érzéketlenek maradni.  Inkább egy kicsit összébb húzzák a nadrágszíjat, és a mentőautó megvásárlásában megpróbálnak minél nagyobb összeggel segíteni. 

Természetesen ez a közönségen is múlik, hiszen ha sokan lesznek ott az év egyik legnagyobb musical ünnepén, annál nagyobb felajánlást tudnak tenni.

A gyűjtésben Budapesti Showszínház egyébként már máskor is segített a Csoda Csoportnak. Művészeik november végén felléptek az Adventi Karácsonyi Vásáron és a teljes bevétel egy beteg kisfiú megmentését szolgálta.

A sztárcsapat december 15-én két előadásra készül. A produkció Ram Colosseumban délután három órától és este hét órától is megtekinthető. 

 

Jegyek október 23. napjától kaphatók a www.ticket-shop.hu oldalon keresztül, és személyesen itt: Bp., VII. Dembinszky u. 32. 

Nyitva: minden hétköznap 08-20 óráig, szombaton 12-20 óráig.