Zene


A Rival Sons melegíti be a közönséget az Aerosmith előtt

Július 24-én, a Puskás Arénában óriási koncerteknek örülhetnek a rock rajongók.

 

"Napsütötte pszichedélia és ellenállhatatlan dallamtapadás... Itt az ideje találkozni az új kedvenc bandáddal"- Guardian

A kaliforniai csapat - 2009-es megalakulása óta - folyamatosan növekvő rajongótáborral rendelkezik az egész világon. Ezt sajátos, soul-blues és klasszikus rock egyvelegű zenéjük mellett az intenzív turnézással is folyamatosan erősítik. Lemezeiket pár nap alatt, szinte egy élő koncert hangulatában rögzítik, ami nagyban hozzájárul egyedi hangzásukhoz is. 

„Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ne csapjuk be magunkat és a hallgatóinkat. A rock’n’roll-t nem szabad túlagyalni, azzal pont a közvetlenség tűnik el a dalokból.” – tartja a banda énekese.

A csapat az elmúlt években a világ legnagyobb fesztiváljainak egyik kedvenc fellépőjévé vált, és remek nemzetközi slágerlista helyezéseik mellé idén már 2 Grammy-jelölést is begyűjtöttek, az év rock albuma és az év rock felvétele kategóriákban.

A világszerte „turnézó erőműként” ismert Rival Sons fellépett már a Guns N Roses, a KISS, az AC/DC, a Deep Purple és a Black Sabbath legénységével – utóbbiakkal nálunk is jártak 2016-ban, a Budapest Arénában.

A csapat híres fergeteges élő bulijairól: akár klubokban, stadionokban vagy fesztiválokon lépnek fel, mindenhol újabb rajongókat szereznek. Minden bizonnyal így lesz ez most is, az Aerosmith koncerten.

A július 24-i, budapesti koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatóak: www.livenation.hu

 Így érdemes mindenkinek, minél hamarabb bebiztosítania helyét, ha ott akar lenni az új Puskás Arénában a Rival Sons és az Aerosmith fellépésén!