Zene


A világ legjobb Pink Floyd show-ja a Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018

A The Dark Side of the Moon 45 éves jubileuma, dalok a Pink Floyd legnépszerűbb albumairól: The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall, The Division Bell és még sok-sok zene… “A tökéletes rock show” - LA Times

A Brit Floyd, a világ legjobb Pink Floyd tribute show-ja. 2018-ban újra turnéra indul egy különleges összeállítássa,l a Pink Floyd 1973-as ikonikus lemezének, a The Dark Side of the Moon megjelenésének 45. évfordulója kapcsán. Ez a csodálatos előadás Budapesten is látható lesz 2018. november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán!

A több mint 45 millió példányban elkelt, és sokak által minden idők legjobb rock albumának tartott The Dark Side of the Moon egy ambiciózus, pszichedelikus remekmű, amely újradefiniálta magát a rock műfaját, a Pink Floyd-ot és tagjait pedig a rock halhatatlanjai közé repítette.

A Brit Floyd minden koncertjén el fogja játszani a The Dark Side of the Moon lemez klasszikus dalait, s mellette a Wish You Were Here, az Animals, a The Wall és a The Division Bell ékköveit is.

A Brit Floyd show mára valódi jelenséggé vált, amelyet a világ legjobb élő Pink Floyd tisztelgéseként tartanak számon.

Az 1994-es Division Bell turné pompája éled most újra, kiegészítve egy lenyűgöző, millió dolláros fényshow-val, óriási, kör alakú kivetítővel, ívesen mozgó lámpákkal, lézerekkel, felfújható bábokkal és drámai előadással. Egy Brit Floyd show valóban a lehető legközelebb viszi a rajongókat az élő Pink Floyd show varázslatos élményéhez.

Tényleg annyira jók, ahogy állítják róluk – hidd el, és ne hagyd ki a koncertet!

A Brit Floyd sokkal több, mint egy tribute zenekar!

A budapesti előadásra jegyek kaphatóak: www.livenation.hu, www.ticketpro.hu és http://track.barbanegra.hu

A belépők 11.900 forintba kerülnek. A koncertre VIP csomagok is vásárolhatóak, amelyek betekintést engednek a délutáni próbára, valamint találkozási és beszélgetési lehetőséget nyújtanak a zenészekkel.

További infó:

www.britfloyd.com

www.livenation.hu

http://track.barbanegra.hu

www.ticketpro.hu

www.facebook.com/britfloydshow www.youtube.com/britfloydshow www.twitter.com/britfloyd