Zene


Anastacia - Evolution Tour

A pop legenda, Anastacia - a mega hang, olyan nagy slágerekkel, mint az ‘I’m Outta Love’ és ‘Left Outside Alone’ – visszatért Európába 2018 áprilisában. Budapesten május 13-án, a Tüskecsarnokban ad  koncertet.

Több mint 30 millió világszerte eladott lemezzel napjaink egyik legfelismerhetőbb hangja, aki 7. albumát az új turnéval ünnepli.

Stockholmban Anders Bagge producerrel (Celine Dion, Janet Jackson, Madonna) és Baggpipe Studios csapatával rögzített ‘Evolution' lemez, a régi rock dalokat megragadó pop dalokkal és megindító balladákkal Anastacia visszatérését jelzi. Az albumot azonnal felismerhető, mély érzésekkel teli hangja uralja.

A 2016-2017-es 110 fellépést megért, elképesztően sikeres ‘Ultimate Collection’ turnéja után Anastacia visszatér,  útjára indul új turnéja, több dátummal a nyár folyamán, köztük a budapesti koncerttel.

Az ‘Ultimate Collection’ turnéja során Anastacia bejelentette együttműködését a Cancer Research UK-val és személyesen adományozott, hogy segítsen pénzt gyűjteni életmentő emlőrák-kutatásokra, miután kétszer is legyőzte ezt a betegséget.

Az énekesnő bátorítani akarja rajongóit, barátait és támogatóit, hogy adakozzanak, amivel segítenek pénzt gyűjteni az emlőrák-kutatáshoz és ezáltal segíteni a túlélést. Az Ultimate Collection turné 2016-os budapesti koncertjén, több mint 6000 ember láthatta őt a színpadon, ahol duettet énekelt Király Viktorral.

Az új turnéról szólva, Anastacia azt mondta: “Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét Európába jövök és megmutathatom az európai közönségnek az új albumom. Az albumot aközben rögzítettem, amikor turnéztam az Ultimate Collection-nel és már nagyon várom, hogy megosszam ezeket a dalokat.”

Jegyek kaphatóak a www.koncertpromo.hu oldalon és az ismert jegyirodákban.
Szép Kártya elfogadással kapcsolatos információk: +36 30 962 2252 (H-P 09:00-17:00)