Zene


Az álmok valóra válnak

Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi.

Gigi mindössze 15 éves volt, amikor megnyerte Magyarország legszínvonalasabb tehetségkutatóját. Egy csapásra ő lett a legnépszerűbb magyar női előadó és a karrierje rakétasebességgel beindult. Hazánkban az elkövetkező évek Gigi tiszta, különleges hangjáról és díjairól, valamint arany és platinalemezeiről szóltak.

2012 nyarán Los Angelesben vették fel első, Vadonatúj érzés című stúdióalbumának több dalát is.

Még ebben évben Quincy Jones meghívására fellépett többek között a méltán híres Montreux-i Jazz Fesztiválon. 2013-ban az olasz Auditorium di Milano hangversenytermében pedig szimfonikusok kíséretében állt színpadra.

A nagy sikerű eseményt számos nemzetközi koncert és meghívás követte. A fantasztikus képességekkel megáldott előadó azóta is rengeteget dolgozik, és sikert sikerre halmoz. Ő pontosan tudja, hogy milyen fontos a fiatal tehetségek felfedezése, ezért 2017-ben, 20 évesen, beült az X- faktor zsűritagjai közé. Idén ismét ő lesz ennek a tehetségkutatónak az egyetlen női mentora.

A Budapest Dal versenyen a 116 pályamű közül szintén Gigi lett a „befutó”, az ő szerzeménye nyerte el a megtisztelő címet.

Quincy Jones idén, a 85. születésnapja alkalmából, szuper-koncertet szervezett. A három európai állomás egyikének végül Budapestet választotta. A júliusi koncerten Radics Gigi is fellépett.

„Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!” – nyilatkozta Quincy Jones őszintén!

Gigi, fiatal kora ellenére, már sokszoros arany és platinalemezes előadó, valamint számos díj és elismerés tulajdonosa.

A közkedvelt énekesnő gyerekkori álma válik valóra a közeljövőben, amellyel megkoronázza eddigi pályafutását. Az elmúlt évek hazai és külföldi teltházas koncertjei után most önálló nagyszabású, látványos koncert-showjára készül. Ez november 10-én, 19:00 órakor, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Itt hangzanak el először vadonatúj dalai, a régi, jól ismert dallamok pedig új köntösben, új hangszerelésben „kúsznak” majd be a megaprodukcióba.

Gigi páratlan, egyedi készítésű ruhái is pontosan illenek majd az est igényes, bulis hangulatához, kiemelve a sztár szépségét, fiatalságát és egyedi stílusát.

A koncerten meglepetésvendégek lesznek, továbbá profi zenekar és nemzetközi szintű tánckar színesíti a show-t. Betekintést nyerhetünk Gigi amerikai tartózkodása alatt gyűjtött tapasztalataiba, munkáiba.

A színpadon grandiózus, egyedi vizuális- és fénytechnika jelenik meg. A nagyszabású show rendezője Bőhm György lesz, akinek nevéhez számos szuperprodukció fűződik. A show látványtervezője Madarász János, Madár, aki a mindenkori Ákos produkciók és számos hazai sikeres musical vizuális- és fénykreátora.

Jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/radics-gigi-koncertshow-budapest-papp-laszlo-sportarena-494608/event.html