Zene


Despacito - Budapesten koncertezik Luis Fonsi

Az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya vadi új, és persze régebbi, mindenki által imádott forró hangulatú slágereivel robban be a budapesti nyárba.  2019. augusztus 17-én, szombaton 20 órakor a Papp László Budapest Sportarénában lép fel Luis Fonsi.

A Puerto Rico-i énekes, dalszerző, vitathatatlanul a világ egyik vezető latin zenei nagykövete. Több mint 20 éves karrierje során számos országban (Mexikó, Spanyolország, Egyesült Államok, Puerto Rico, Argentína, Kolumbia, Venezuela és Közép-Amerika) multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY®-t.

 

Tagadhatatlan és egyedülálló tehetségével átlépte a határokat, és elcsábította rajongóit. Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, például a kanadai Justin Bieberrel, a Puerto Rico-i raggaeton legendával, Daddy Yankeevel, és az amerikai Demi Lovatoval. Legutóbbi sikere az Eros Ramazottival közösen énekelt dala.

 

A világsztár 2017-ben kitörölhetetlenül beleírta magát a zenetörténelembe, amikor megjelent Daddy Yankee-vel közös daluk, a Despacito, amely globálisan hatalmas sikert aratott. A dal, az azóta eltelt években, sikert sikerre halmozott, idén pedig hivatalosan ez lett minden idők legnézettebb videója a YouTube-on. Jelenleg több mint 6 milliárd megtekintésnél jár. Emellett hétszeresen is bekerült a Guinness Recordok könyvébe, többek között a legtöbbet lájkolt videóként.

Aki nem akar lemaradni az év bulijáról és együtt akar táncolni és énekelni a latin zene királyával a Despacito, Échame la Culpa, Imposible, Sola és még más YouTube rekordokat megdöntött sikerszámokra, az ne feledje, hogy 2019. augusztus 17-én este 8 órakor a Papp László Budapest Sportarénában a helye!

 

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/luis-fonsi-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-520514/event.html