Zene


EDDA Művek - „RETRO”

Legelső albumát és egyik legendás korszakát idézi meg az EDDA Művek! Az ország egyik legnagyobb rock zenekara, az EDDA Művek, 2020. március 7-én ismét beveszi a Papp László Budapest Sportarénát!

Az este számos különlegessége mellette, a közönség egy kisebb időutazás részese is lesz, mivel a zenekar, a sokak által rajongott „bakancsos” korszakot is megidézi majd.

 

2020-ban éppen 40 éve lesz, hogy az együttes debütáló nagylemeze az EDDA Művek 1. megjelent, s amely országos elismertségbe repítette a bandát. A mai napig, ez a csapat legnagyobb példányszámban eladott lemeze, ami kultikussá vált és olyan örök érvényű slágereket tartalmaz, mint a Minden sarkon álltam már, A fémszívű fiú, az Álom, az Elhagyom a várost (más néven az „EDDA blues”) vagy az Álmodtam egy világot. Az együttes, ezután a lemez után, sorra ontotta magából az újabb és újabb slágereket, a mély tartalmú dalokat, ezek közül jó néhány szintén örök közönség kedvenccé vált.

Hosszú, több évtizedes útja során a zenekar mindig képes volt a megújulásra, s mindezt tette úgy, hogy a rajongóit mindvégig maga mellett tudhatta.

A hazai zenei élet palettáján is stabil helyett foglalnak el, több millió eladott albummal, több ezer koncerttel, számos szakmai díjjal és kitűntetéssel a hátuk mögött. Lelkesedésük és munkásságuk azóta sem hagyott alább.

Az első album jubileuma alkalmából, 2020. március 7-én az Arénában főként azt a régi dicső „bakancsos” korszakot idézik meg. A nagy slágerek, himnuszok mellett, azért újabb dalok is megszólalnak majd.

A legendás rockzenekar ezen az estén is mindent belead, mindenki készüljön, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

 

Koncert: 2020. március 7. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

 

Jegyek: https://edda-muvek-arena-koncert-2020.broadway.hu/2020-03-07-20-00