Zene


Fenyő Ünnep

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben -  több mint húsz éve - egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet.

A hagyományos Fenyő Ünnep című szédületes rock and roll show-műsorára 2018. december 27-én, a Papp László Budapest Sportarénába várja közönségét.

 

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül. De, természetesen, felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária.

Fenyő Miklós koncert 2018. december 27. (csütörtök), 20.00, Papp László Budapest Sportarénában

Vendégek:

Király Viktor

The Easy Babies

BEAC Cheerleaders

 

Meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendégeivel még tovább fokozza a hangulatot. Király Viktor az amerikai rock and rollt idézi meg a színpadon, a The Easy Babies három énekesnője a ’30-as ’40-es évek szving világába repít vissza minket, a BEAC Cheerleaders pom-pom lányai pedig akrobatikus koreográfiáikkal egészítik ki a produkciókat, így még látványosabbá téve a show-t.

 

Tudjátok, Fenyő nem hiányozhat karácsonykor!

Gyertek és ünnepeljünk együtt!

 

Jegyek kaphatóak: https://fenyo-miklos-koncert-0001.broadway.hu/2018-12-27-20-00