Zene


Igazából karácsony

Szimfonikus koncert-show a Budafoki Dohnányi Zenekar bemutatásában: 2018. december 28. (péntek), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel, az idén december 28-án is “igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

 

A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé.

 

A különleges este során fellépők:

BUDAFOKI DOHNÁNYI ZENEKAR

Roby Lakatos - hegedű

Sárik Péter Trió

Swing à la Django

Szemere Zita - ének

Fellegi Anna - ének

Tóth Olivér - ének

Coincidance (Koreográfus: Gyulai Júlia)

Adol Tánccsoport (Koreográfus: Adorjánné Olajos Andrea)

Magyar Légtornász Szövetség (Koreográfus: Vincze Tünde)

Jubilate Leánykar (Karigazgató: Sapszon Bori)

gyermekkarok

Budapesti Akadémiai Kórustársaság (Karigazgató: Tőri Csaba)

Vezényel: Hollerung Gábor

 

A műsorban többek között hallhatják majd Britten: A Ceremony of Carols, Vivaldi: Négy évszak – Tél című műveit, Bach: 147. kantátát jazz feldolgozásban, Csajkovszkij: Diótörő-részleteket, Händel: Messiás-részleteket (nem csak klasszikus megközelítésben), filmzenéket a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből, egy nemzetközi karácsonyi egyveleget szimfonikusokra, és természetesen az Igazából szerelem című film két kultikus dalát is.

 

Jegyekhttps://igazabol-karacsony-szimfonikus-koncert-show.broadway.hu/2018-12-28-19-00