Zene


Karácsonykor töltse meg szívét zenével!

 A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt, a szeretet ünnepén, Budapesten dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak. Ez az Edvin Marton - Ave Maria- Symphonic Live.

A különleges, nagyszabású performansz előadás hangulata megidézi a karácsony meghittségét, és elvezet Edvin  Marton világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható. A hegedűművész sajátos  és egyedi módon vezeti körbe közönségét, a szerelem és a virtuozitás földjén, ahol csokorban terem a szeretet. A produkció célja, közelebb hozni az embereket egymáshoz, rávilágítani a szeretet erejére, az összetartozás, a család fontosságára, a karácsony meghittségére, és a szerelem nélkülözhetetlenségére. Igazi  érzelmi utazás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. 

A show-ban érezhető a művész belső világa. Érzelmei-gondolatai mellett döntő szerepet játszik a kiválasztott zene, amelynek legjellemzőbb sajátossága, hogy mindenkiben megmozgatja a művész által ábrázolt világot és erősen hat a hallgatóság lelkére. A szerelem, drámai  virtuozitás és lírai dallamok szövik át a produkciót.

A klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, például: Johannes Brahmsot, Antonio Vivaldit, Niccoló Paganinit, Wolfgang Amadeus  Mozartot. S nem utolsó sorban Edvin Marton saját kompozícióit  is élvezhetjük.

A  két felvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral,  és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton egy 1699-es, Antonio Stradivari felbecsülhetetlen értékű  hegedűn játszik majd.

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim, egy életre szóló  élménnyel. Öt éves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedűjáték művészetét. Szeretném átadni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet. Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok december 23-án 15:00 és 19:00 órától a  Budapest Kongresszusi Központban. Hangolódjunk együtt az ünnepre!” – hívja közönségét a hegedűművész.

Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.
A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.
jegyek itt: https://www.jegy.hu/program/edvin-marton-ave-maria-80117#programInfoTabAnchor