Zene


Lara Fabian, a kortárs európai popzene nagyasszonya

"Ha Lara Fabiant hallgatom, mindig romantikus hangulatba kerülök. Gyönyörű hangja van, amely minden egyes alkalommal elbűvöl, elvarázsol."  - The New York Times

 Örömmel jelentjük be, hogy Lara Fabian 2019. november 5-én a Budapest Arénában ad koncertet!

 

20 millió eladott albummal a háta mögött Lara Fabian visszatér vadonatúj, 50 World Tour elnevezésű turnéjával. Ezzel a koncertkörúttal egyszerre ünnepli 50. születésnapját, valamint a különleges előadással - amelynek keretében mind a 14 albumáról elhangzanak a legnagyobb slágerei – 30 éves karrierjét. Lara új, francia albuma Papillon címmel februárban került a boltokba.

A belga-kanadai énekesnő, dalszerző, zenész, színész és producer, minden idők egyik legsikeresebb európai művésznője. Kilenc nyelven énekel: franciául, angolul, spanyolul, portugálul, olaszul, héberül, flamandul, németül és oroszul.

Még csak 18 éves volt, amikor Croire című kislemeze 500.000 példányban kelt el Európában. Második albuma, a Carpe Diem már tripla platina státuszt ért el, és tucatnyi díjat hozott neki több országból is, többek között az Év Énekesnője címet is. Sikere azóta is töretlen, éljen és dolgozzon Belgiumban vagy Kanadában.

 

Ne hagyjuk hát ki a lehetőséget, hogy együtt ünnepeljünk Lara Fabiannal ezen a különleges előadáson, 2019. november 5-én a Budapest Arénában! Jegyek június 6-án 10 órától kaphatóak a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

További infó:

https://larafabian.ca  

www.livenation.hu

www.funcode.hu