Zene


Muse a világ körül

A Muse február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új, világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul,

és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban.  

 A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható!

A Muse világszerte bombasztikus és innovatív élő fellépéseiről ismert, és várhatóan ez a turné sem lesz kivétel:

 “A legnagyobb buli a Földön” - Q Magazine

 

“A lehető legnagyobb hang- és látványkülönlegesség” - Vancouver Sun

 

“Egy elképesztő különlegesség. Egy este, amely új utat jelöl ki a lehetséges arénarocknak.” - The Independent (UK)

 

Lenyűgöző, előadásban és technikailag hibátlan, a legmagasabb minőségű stadionrock a Muse-tól, a zenei rombolás mestereitől.” - The Standard (UK)

 

Jegyértékesítés: a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani.

A Simulation Theory turnén egy izgalmas, új  “Enhanced Experience” elnevezésű prémiumcsomag is kapható lesz, erről további részletek a www.cidentertainment.com/events/muse-tour/ oldalon találhatóak.

 

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelent meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jött ki, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma - ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

 

Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

 

További infó:

www.muse.mu

www.livenation.hu

www.funcode.hu