Zene


Nincs karácsony Gájer Bálint nélkül

Karácsonyi nagylemezén szereplő dalaiból ad koncertet Gájer Bálint. A magyar "Swing'n Pop"  zenei stílus meghonosítója és vezéralakja, a tavalyi nagy sikerű karácsonyi zenei estje után  idén ismét nagy-koncerttel kedveskedik a rajongóinak.

A híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven lesznek hallhatóak. 16 vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei.

A műsorban hallható lesz néhány angol nyelvű karácsonyi dal, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz. 

Gájer Bálint sikerének titka, a tehetségén kívül kellemes eleganciájának és közönségéhez való közelségében rejlik.

"Karácsony környékén egészen különleges énekelni, hiszen a dalok könnyebben a közönség szívéig hatolnak. Nagyon örülök, hogy 2018-ban is egy csodaszép ünnepi műsort adhatok, amiben természetesen számos meglepetéssel készülök" - mondta Gájer Bálint.

 

A koncert 2018. december 21-én  19:30h-tól a MoM Sportban, a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

 

Jegyekhttp://www.eventim.hu/hu/jegyek/gajer-balint-koncert-budapest-mom-sport-494696/event.html

 

Énekelj te is az MOM SPORTBAN!

https://youtu.be/5B6P4EpXSlQ


Gájer Bálint karácsonyi koncertjére készülve, szeretné a White Christmas /Fehér Karácsony/ című dalt közösen elénekelni  veled /magyarul/.

Fehér Karácsony dal: https://www.youtube.com/watch?v=dNhJCc8RQRI

szöveg:
Fehér karácsony - White Christmas 

Nézd, eljött hát-e szép ünnep

Hó fedi már a háztetőt 

Minden pont oly szép lett, mint akkor régen

Mikor még, gyermek voltam én

Száz csengő hangja hív téged

Ezüstben játszó dombtetőn 

Színes gyertyák ragyognak rád 

Ezer apró hóóóember vár….

Legyél te a kiválasztott! Ne habozz! Vegyél részt te is a versenyben!Rendelkezésre tudsz állni a próbák és a koncert idejére?

Ezt kell tenned, ha szeretnéd, hogy kiválasszunk:

1. Vegyél fel egy videót magadról, melyben 1 percben bemutatkozol, illetve  a  Fehér Karácsony  dalt 'a capella' stílusban (hangszeres kíséret nélküli előadásmódban), eredeti hangnemben énekled.

2. Töltsd fel a videót a saját  Youtube csatornádra   és  küldd el nekünk a linket az info@danubiusmusic.com –ra.

3. Jelentkezési határidő december  9. 18:00h.

4. Korhatár nincs.

Első körben öt középdöntőst fogunk kiválasztani. Végül Gájer Bálint  személyesen fogja kiválasztani a nyertest. A középdöntősök nevét fel fogjuk tüntetni a danubiusmusic.com és Gájer Bálint  honlapján, a  hivatalos Facebook és Instagram  oldalakon.

„A verseny ezennel elkezdődik, melynek során szeretném megtalálni azt az énekest, aki  elénekli velem  a Fehér Karácsony  című dalt, sok sikert kívánok mindenkinek!” - mondta Gájer Bálint.

Légy te a kiválasztott!