Zene


Nyolc év után, 2018-ban, Sir Rod Stewart visszatér Budapestre

A világ egyik legnépszerűbb énekese, a varázslatosan egyedi hanggal rendelkező Rod Stewart, visszatér Magyarországra. Január 29-én, a Budapest Arénában, vadonatúj showjával varázsolja el közönségét.

Olyan slágereket köszönhetünk neki többek között, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart, Baby Jane vagy a Maggie May, 

Sir Rod Stewart-ot kétszer is a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjává választották. Egyike a világ legtöbb lemezét eladó énekeseinek, karrierje 5 évtizede alatt több mint 200 millió albuma kelt el. Számos sikere közé tartozik még 6 egymást követő slágerlistavezető albuma az Egyesült Királyságban, 62 slágerlistás dala - amelyből 16 az amerikai slágerlista első tíz helyére is fel tudott kerülni.

2016-ban pedig lovaggá ütötték zenei és jótékonysági munkásságáért.

Idén augusztusban csatlakozott a multi-platina eladásokkal rendelkező DNCE csapathoz, hogy újra értelmezzék minden idők egyik legnagyobb diszkóslágerét, a Da Ya Think I’m Sexy?-t, amellyel az MTV Music Awards gálán debütáltak kirobbanó sikerrel.

A videó megtekinthető a YouTube-on:  http://youtu.be/lDT_EZHiBaA , a dal pedig elérhető az alábbi linkről:   (https://itunes.apple.com/us/album/da-ya-think-im-sexy-feat-dnce-single/id1272951328)

A végtelen humorral és egyedülálló vonzerővel rendelkező szupersztár rajongóinak érdemes minél előbb biztosítaniuk helyüket a koncerten, a felejthetetlen este garantálta Budapest Arénában!

Rod Stewart budapesti showjára belépők elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai számára elérhetők a https://fanclub.rodstewart.com oldalon keresztül.

A teljes körű jegyértékesítés szeptember 20-án 10 órakor kezdődött a www.livenation.hu  és a www.ticketpro.hu  oldalakon keresztül. A fellépésre kizárólag ülőjegyek kaphatóak!

További információ: http://www.rodstewart.com/

Facebook: https://www.facebook.com/rodstewart/

Instagram: https://www.instagram.com/sirrodstewart/

Twitter: https://twitter.com/rodstewart    

A budapesti koncert részletei: www.livenation.hu és www.ticketpro.hu