Zene


Rezidenciáján fogadta Ferenc pápa Mireille Mathieu-t

A mélyen vallásos díva hamarosan Budapestre látogat. Az elmúlt hetekben pedig a katolikus egyház vezetőjénél, Ferenc pápánál járt. A bennfentesek szerint mindkettejüket feltöltötte a bensőséges találkozás.

 A találkozásra a szokásos Vatikáni nagykoncerten került sor, ahol olyan nagyságok léptek színpadra Mireille Mathieu mellett mint, Lionel Richie, Susan Boyle és még sokan mások.

 Lázban ég a magyar közönség: kevesebb, mint három hét múlva lép fel Budapesten a francia sanzon koronázatlan királynője, Mirelle Mathieu.

A díva nagyszabású koncertjét óriási érdeklődés övezi, jegyek pedig már csak korlátozott számban elérhetőek. Nem véletlenül, hisz a világsztárt és exkluzív előadását világszerte siker övezi. Mirelle koncertkörútja előtt különleges módon töltődött fel: ellátogatott Ferenc pápához, aki a vatikáni rezidenciájában fogadta a mélyen vallásos szépséget.

 

De honnét ered a legenda kötődése a valláshoz és vajon miről beszélgetett hosszasan és meghitten Ferenc pápával? Egy, a találkozáson részt vevő fotós szerint bármi is volt a téma, az egyházfőt és a dívát is feltöltötte az a pár perc, amit együtt tölthettek. Véleményük és világnézetük ugyanis régóta egyezik.

 „Volt egy kedves lelkész ismerősünk, ő mondta mindig: nem érdekel a bőröd színe, sem a vallásod, csak mondd el, mi a bajod! Ez egész életemre belém vésődött. Az egyik legszebb francia szó a tolerance. Azt jelenti, fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen, és ne akarjuk megváltoztatni” – nyilatkozta korábban vallással, és az ehhez való kötődésével kapcsolatban Mirelle. A Ferenc pápával való találkozása után lelkileg és érzelmileg is feltöltődve indul útnak, hogy ismét elkápráztassa produkciójával a magyar közönséget.

 

A legendás Mireille Mathieu 2020. március 3-án a Cseh Nemzeti Filharmónia kíséretével, valamint több meglepetés vendéggel lép majd színpadra a Papp László Sportarénában,.

Jegyek már csak limitált számban kaphatóak az ismert jegyirodáknál!