Zene


Rod Stewart hamarosan fellép az Arénában!

Sokan várják, és – mint tudjuk - Sir Rod Stewart budapesti koncertjéig már csak kevés idő van hátra! Turnéja éppen a budapesti show előtt 2 nappal indul.

Szombaton lesz az első koncert Németországban, utána érkeznek meg Budapestre január 29-én, hétfő hajnalban.

A felszerelést 12 kamion és 5 busz szállítja, a zenészek mellett még közel 60 fős az utazó stáb. Saját szakácsa van a turnénak, nem bíznak semmit a véletlenre.

 Rod öltözőjének berendezését is magukkal viszik minden városba, ahol csak tükröt kérnek a helyiségbe.

A koncert kapcsán több mint 90 magyar segédkezik majd az Arénában, főként az építésben és bontásban, műszaki emberként.

Rod Stewart egy közel 300 négyzetméteres színpadon lép fel, amelyhez 2 kivetítő tartozik, de közvetlenül a színpad szélénél mini öltöző is lesz a gyorsabb ruhaváltás miatt. Minden városban 6 kamerával veszik a koncertet, ez adja a kivetítők képét is. 

Az előzetes információk szerint több mint 2 órás koncert várható előzenekar nélkül, tehát 20 órakor azonnal Rod Stewart és csapata lép színpadra.

Várható kapunyitás 18.30. A  belépésnél táska ellenőrzés is lesz, nem lehet az épületbe vinni üveget, palackot, valamint cserélhető objektíves fényképezőgépet, videókamerát és hangrögzítő eszközöket. 

A január 29-i Rod Stewart koncertre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és awww.livenation.hu oldalon keresztül.

FIGYELEM! 2018. január 1-jétől a Papp László Budapest Sportaréna készpénzmentessé vált, azaz a büfékben és a parkolóházban már kizárólag csak bankkártyával lehet fizetni.