Beauty


A fókusz a magas teljesítményű termékeken van

Az új sport orientált szemlélet tükröződik a Catrice “Active Warrior” Limitált Kiadásában, az Athleisure trend jegyében. A mozgás szabadsága – mentális és fizikai állóképesség, harmóniában a testtel és az egyéni igényekkel.

Az Athleisure trend kapcsán pedig szuper hosszantartó, vízálló és izzadásálló termékek érkeznek a Catrice Active Warrior Limitált Kiadással májusban a Müller üzletekbe.

A kollekció: mattító fixáló spray, primer és púder, vízálló highlighter és szemceruza, szuper izgalmas „sex-proof” ajakszínező és egy frissítő nedves kendő is!

Smink fagyasztó mattító spray: lágy szórófejjel a hosszantartó sminkért. Használható primerként, fixáló sprayként és frissítő permetként. Izzadásálló.

Smink fagyasztó púder: fixálja és helyén tartja a sminket a különösen hosszantartó végeredményért. Vízálló és izzadságálló.

EPIC ACTIVE-PROOF LUMINIZER

Krémes, vízálló highlighter ultra-finom csillámló részecskékkel. A praktikus applikátornak köszönhetően célzottan emelhetőek ki az arc egyes részei. Elérhető két árnyalatban.

INSTANT BLURRING STICK

Mattító primer stick látható lágy-fókuszú hatással. Felvihető az alapozó előtt, vagy egyszerűen önmagában.

LIFE-PROOF SZEMCERUZA

Vízálló, hosszantartó szemceruza, mely egyesíti az egyszerűen felvihető szemceruza és a precíz szemhéjtus erejét. A beépített faragónak köszönhetően a ceruza hegye minden használat alkalmával élesíthető.

EPIC SEX-PROOF AJAKSZÍNEZŐ

Magas színintenzitású ajakszínező hosszantartó hatással. Két erőteljes árnyalatban, könnyed textúrával a kellemes viseletért

SWEAT SOLDIER FRISSÍTŐ KENDŐ

Praktikus frissítő kendő, mely finoman és hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat. Kellemes illattal.