Beauty


A gyönyörű szempillákért: Revitalash – amit a szeretet hívott életre

A Revitalash megérkezett Magyarországra! Az orvos által alapított amerikai márka díjnyertes szempilla-, szemöldök- és hajszépítő kozmetikumaival piacvezető a maga területén.

Készítményeik küldetése természet adta ékességeink – szempillánk, szemöldökünk és hajunk – szépségének és egészségének magasabb szintre emelése.

2006-ban, egyetlen termékkel, a szempilla szérummal kezdődött a Revitalash története, melyet az alapító, Dr. Brinkenhoff felesége, Gayle iránti szerelme és gondoskodása ihletett. Ennek a kivételes terméknek a kifejlesztésével segítette a férj feleségét a mellrák elleni hősies küzdelmében. Szerették volna másokkal is megosztani a gyönyörűen megnőtt szempillái fölött érzett örömét. Azóta a Revitalash egész sor megoldás orientált készítménnyel bővült, amelyek felélesztik a természetes szépséget és növelik a nők önbizalmát, miközben folyamatosan támogatják a mellrákkutatás ügyét.

 

„Ezeket a termékeket a lélek, test és szellem revitalizálására alkottuk meg, innen eredeztethető márkanevünk, a Revitalash” – Gayle Brinkenhoff.

 

„Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy csekély lehetőségeimhez mérten képes voltam segíteni Gayle-nek a nehéz időkben. Látni őt, ahogyan a gyönyörű szempilláiért lelkesedik, a legnagyobb ajándék volt számomra” – Dr. Michael Brinkenhoff.

 

A termékek

 

REVITALASH® ADVANCED EYELASH CONDITIONER & SERUM – FEDEZD FEL TERMÉSZETES SZEMPILLÁID SZÉPSÉGÉT!

A maga nemében egyedülállóan hatékony szemészek által kifejlesztett szempilla kondicionáló, amely látványosan javítja a szempillák megjelenését, egészségét, rugalmasságát és erejét és védelmet nyújt a töredezésük ellen.

 

HOGYAN HAT?

Ez a díjnyertes szempilla szérum szabadalmaztatott összetétellel és élenjáró technológiával gondoskodik a gyönyörű és hosszú pillákról. Peptidek, lipidek, biotin, zöld tea kivonat és magas Panthenol tartalom kondicionálja és erősíti a szálakat, miközben védelmet nyújt a környezeti károsodás és a szempillaformázók okozta töredezés ellen. 

 

MIT KELL TUDNI RÓLA?

Szemészek és bőrgyógyászok által vizsgált összetétel

Hipoallergén, nem okoz irritációt

Vegán összetételű, és állatkísérletektől mentes

Olajmentes, épített szempillán is használható

Nem tartalmaz parabéneket, ftalánt, BHT-t, glutént

 

Napi használata:

1.lépés

Távolítsuk el alaposan a sminket és a szennyeződéseket. Fontos tudni, hogy az olaj alapú tartós sminklemosók réteget képeznek a pillákon, amely megakadályozza a szérum felszívódását, ezért fontos a sminklemosó alapos lemosása is. 

 

2. lépés

Vigyünk fel egy vékony réteg RevitaLash szérumot a szempillánk tövéhez, a szempillavonal fölé. Várjunk a teljes száradásig, mielőtt sminkelnénk.  

Alkalmazzuk minden nap a legjobb eredmény érdekében. 

 

REVITALASH REVITABROW® ADVANCED SZEMÖLDÖKSZÉRUM 

Orvosok által kifejlesztett szemöldökkondicionáló, amely ellensúlyozza az öregedés látható jeleit, helyreállítja a kémiai és környezeti hatások okozta sérüléseket, a szemöldököt gyönyörűvé és egészségessé teszi. Ez a díjnyertes és piacvezető szérum szabadalmaztatott, tudományosan kifejlesztett technológiának köszönhetően erősíti, rugalmassá és fényessé teszi a szemöldök szálait és megvédi őket a károsodástól. A végeredmény erős, dús szemöldök.

 

REVITALASH HI-DEF BROW GEL PRECÍZ SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ GÉL

Többfunkciós, uniszex, szemöldökfixáló zselé, ami formáz, rögzít és kiemeli a szemöldököt az azonnali és hosszantartó hatásért. A színezett gélformula rögzíti és formázza, ezáltal kiemeli a szemöldököt, így a végeredmény természetesen hangsúlyos lesz. Az új precíziós kefe segít a tökéletes forma elérésében, miközben alkalmazkodik a szemöldök formájához.

 

REVITALASH DOUBLE ENDED VOLUME SET DÚSÍTÓ PRIMER ÉS SZEMPILLASPIRÁL 

Díjnyertes RevitaLash® Cosmetics dúsító primer és szempillaspirál duó, mely kényelmes, 2 az 1-ben megoldást biztosít a szempillák előkészítésére és dús, gazdagon pigmentált, mesés pillák eléréséhez. A dupla feladatot ellátó, kétvégű termék színintenzitást fokozó, ápoló összetevőinek köszönhetően lehetővé teszi az építhető felvitelt, hosszú és vastag szempillákat eredményez, így a természetes pillasor dúsabbnak hat.

 

AQUABLUR HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ GÉL ÉS PRIMER

Kímélő és hatékony gél, melyet akár smink alá is használhatunk. Hidratálja, védi és kisimítja a szem körüli területet, miközben a szemöldök és szempilla egészséges növekedését is támogatja. Olajmentes, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag formula. A többfunkciós, könnyű, zselé állagú hidratáló csökkenti a bőrhibákat, erőssé és rugalmassá teszi a szempillát, szemöldököt. Nagy hatékonyságú összetevőket tartalmaz, hidratál, véd a káros környezeti hatásoktól, erősíti a szempillát, szemöldököt. Tökéletes alapot biztosít a sminknek.