Beauty


A híres dekorkozmetika és a Freedom System

Az Inglot megnyitotta első magyarországi üzletét. London, Milánó, Las Vegas - csak néhány exkluzív helyszín, amelyet már meghódított a márka. 2018 tavaszán végre Budapestre is megérkezett.

Az INGLOT kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testápolás területén.

Sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban.

A legnevesebb szakmai bemutatók, kampányfotózások és divatanyagok mellett a márka számos világhírű művészeti projektben működött már együtt. A Broadway-el közös kollaborációjából születtek meg a Mamma Miában!, a Chicagoban vagy az Operaház Fantomjában látott látványos sminkek és több limitált kollekció is.

A termékek különösen népszerűek vásárlói körében a Freedom System-nek köszönhetően. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 3 milliárd színkombináció közül válogassanak, és saját maguk állíthassák elő a tökéletes palettát!

A szabadon összeállítható paletták teljes mértékben személyre szabhatóak, szemhéj púderek, szemöldök termékek, rúzsok, szájfények, púderek, pirosítók, bronzosítók számtalan variációiból!

A márka továbbá híres vibráló színű, pigmentált termékeiről és saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló kozmetikumairól.

A világszerte népszerű kozmetikai brand Magyarországra érkezett, és április elején megnyilt első üzlete Budapesten, az Arena Mall földszintjén. A nyitó napon egy fülkében lehetett játszani különböző kedvezményekért.

A márka termékeit a magyar női hírességeket is kipróbálták az új üzletben.

Az Inglot-ról

Az INGLOT kozmetikai vállalatot több mint 30 évvel ezelőtt egy fiatal vegyész, Wojtek Inglot alapította. Elsődleges célja volt, hogy prémium minőségű kozmetikai termékeket elérhető áron állítson elő, felhasználva a legjobb, legmegbízhatóbb alapanyagokat. Minden INGLOT termék az Európai Unión belül készül, 100%-ban állatkísérlet-mentesen.

A márka sminkmesterekkel, színspecialistákkal dolgozik együtt annak érdekében, hogy a legfrissebb szín-, textúra- és termék trendekkel jelenhessen meg a piacon. A folyamatos megújulásra törekedve a termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van a cégnél.

A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal (O2M Breathable Nail Enamel), amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak külsőleg szép, de gondoskodik azok egészségéről is.

A működő Freedom System-ben rejlő lehetőségek egyedülállóak a piacon a hatalmas színválasztéknak köszönhetően.

A márka több mint 760 kiskereskedelmi lokációval van jelen világszerte.