Beauty


Az év fergetegparty-ja: félmilliós hajvágás és „ereszd el a hajam”!

Téged is vár a Barber Battle Budapest döntője! Szurkolj exkluzív környezetben kedvenc barberednek, majd bulizzátok át október első szombat éjszakáját! Október 6-án este, az év beauty-eseményén kiderül, ki lesz 2018 barbere és hajtetoválója.

A szépségipar képviselői és rajongói a második Barber Battle Budapest szuper izgalmas döntőjén gyűlnek majd össze, ahol a tét nem kevesebb, mint kategóriánkként 500.000 forint!

 

Egy este, egy verseny, ahol a „küzdőtér” bekerül a táncparkettre, de a táncos cipők és lábak helyett az este első felében az ollók csattognak majd. Magyarország legbevállalósabb hajtetoválói és barberei ezúttal a Symbol Budapestben csapnak össze a szakmai zsűri és az érdeklődők előtt az év legjobbja címért.

Szurkolj értük, és azután ünnepelj és bulizz velük kifulladásig! A zsűritagok között olyan kiváló szakemberek foglalnak helyet, mint

Hajas László, Kompos Tamás, Marosfalvi László, Nagy Mariann, Ternyák Kata és Veres Győri Sándor. Hogy a kreáció összhatását, a barber technikáját vagy épp a fazon megvalósíthatóságának nehézségét vizsgálják leginkább az egyes szaktekintélyek, az este folyamán - munkájukat figyelve - biztosan kiderül.

Az eredményhirdetés izgalmai alatt kortyolj el egy szuper koktélt, és élvezd Király Viktor nagyszerű dalait! Majd izguld végig, ahogy átadják a Barber Battle Budapest 2018 Az év barbere és Az év hajtetoválója díjakat!

A verseny utáni kihagyhatatlan bulit látványos BlondMe Men Show-val kezdhetik a jelenlévők, ahol a hölgyek minden érdeklődésének megfelelően, a leghelyesebb srácok vonulnak fel és mutatják be a szezon legmenőbb hajtrendjeit, végül a fergeteges afterparty hangulatáról Nigel Stately gondoskodik.

 

Bővebb információ a részletes programról a bwnet.hu weboldalon található.

 

A kihagyhatatlan fergetegparty-ra jegyek az alábbi link vásárolhatók:
https://oneticket.hu/barber-battle-budapest-2018-2269