Beauty


Az öregedés várhat - Az örökké hamvas bőr titka

A megújult !QMS Medicosmetics: minden, a neve alatt megjelenő innovatív termék egyedülálló minőséget, magas színvonat és kimagasló hatást jelent. Az új csomagolás, a megújult design, a szép és esztétikus külső, tükrözi a professzionális belsőt!

A csomagolások sokkal fenntarthatóbb alapanyagból készülnek, mint ezelőtt. Ilyen például az újrahasznosított papír, illetve a környezet barátabb, kisebb koncentrációjú műanyag.

 

A QMS módszer feltalálása és fejlesztése az esztétikai sebész és nemzetközi anti-aging szaktekintély, dr. Schulte nevéhez fűződik. Több mint 30 évvel ezelőtt egy egyedülálló kollagén fokozó folyamatot dolgozott ki, amely a Classic Collagen Set megteremtésével egy innovatív bőrápoló kezelés csomag alapja lett.

Dr. Schulte megoldotta a kollagén mélyebb rétegbe való juttatását, s ezzel várakozásán felüli eredményekre jutott: felgyorsult a sebgyógyulás, csökkent a hegesedés és helyreállt a bőr rugalmassága.

A sikereken felbuzdulva a professzor nem állt meg a kollagénnél, hanem elkezdett dolgozni a vérkeringés javításán, a specifikus tápanyagokkal való ellátáson, illetve a bőranyagcsere és a megújulási képesség serkentésén. A módszert immár nemcsak műtétek utáni regenerációra, hanem a bőr előkezelésére is alkalmazta.

A végeredmény egy teljes bőrápoló és bőrfiatalító rendszer lett, amelynek köszönhetően a megviselt szövetek erőre kaptak, a fakó arcszín ragyogni kezdett, a mély ráncok felületesebbé váltak, a finom ráncocskák pedig kisimultak.

A Németországban alapított cég nemzetközi márkává nőtte ki magát, jelenleg több mint 700 spa-ban és szalonban található meg. Eredményen alapú bőrápoló termékei és spa kezelése tökéletes választást jelent a luxus szállodai ágazat számára is.

 

A program alapelvei

A márka egyik legfontosabb megkülönböztető jegye, hogy a készítmények az aktív hatóanyagok széles tárházat igen magas koncentrációban tartalmazzák. A formulák kidolgozása a bőrműködés orvostudományi megfigyelésein alapszik, s innovatív módszereket alkalmaz, így a hatóanyagok be tudnak jutni és ki is tudják fejteni hatásukat.

A Klasszikus Kollagén Setet egyéni bőrállapotnak és igényeknek megfelelő speciális készítmények sora egészíti ki, hasonlóan magas színvonalúak a testápolók.

A hagyományos szépség-koncepció megkísérel megoldást jelentő ápoló és tápláló anyagokat juttatni a bőrbe, sokszor azonban nem hozza a várt eredményt.

Miért? Mert amíg a bőr nincs felvevőképes állapotban, nem tudja se befogadni, se tárolni a nedvességet és az ápoló anyagokat. Az ’ápoló kozmetika’ kellemes bőrérzetet eredményezhet, de valós fiatalító hatást nem ér el.

A ’ható kozmetika’ – mint a Schulte-program – ezzel szemben újra felébreszti a bőr befogadó és sejtmegújító képességét, majd feltölti nedvesség és tápanyag szükségletét.

A Schulte-program a gyakorlatban a !QMS produktumokkal végzett rendszeres otthoni terápia segítségével valósul meg. A terápiát minden esetben szakképzett !QMS kozmetikusok szabják személyre, bőrdiagnózis segítségével.

A mindennapos otthoni kezelést folyamatos kontroll és kabin-kezelések támogatják. A program lépesről-lepésre vezet a frissebb, egészségesebb és megfiatalodott bőr felé – attól függetlenül, hogy milyen korban kezdjük a terápiát:

- A megfelelő tisztítás és a gyümölcssavak jelentik az alapot. Ezek fokozzak a sejtcserélődést. Az elhalt sejtek leválnak, és helyettük újak épülnek.

 - Tiszta, természetes, oldható Collagen®. A speciálisan átalakított formában előállított kollagén újra felépíti a rugalmas struktúrát.

- Az értékes hatóanyagokat – az éltető víztől az oxigénen át a jótékony növényi anyagokig – csak bőr azonos vivőanyagokkal lehet bejuttatni a bőrbe. A kutatások révén rendelkezésre állnak azok, amelyek a bőr biológiájának megfelelve a legeredményesebben érnek célt.

- Az antioxidánsok a kozmetikumokban is igen fontosak. Ezek tovább fékezik a sejtleépülést és elősegítik az újraképződést.

 

A szalon

A szalonba lépve is tökéletes csendben, nyugalomban és harmóniában legyen részed, miközben hétköznapi gondolataidat magad mögött hagyva élvezed a relaxáló kezelések egyikét.

Már a recepció is úgy készült, hogy a wellness tökéletes érzetét adja. Élmény belépni, és élmény várakozni is. A luxus felszereltségű, relax hangulatú, otthonos kezelők a tökéletes pihenés oázisát jelentik számodra. 

Nem kell üres kézzel távoznod a kezelések után, mert az  anti-aging kezeléseknek azonnal észrevehető a hatása. A profi bőrspecialista szakemberek olyan útravaló csomagot állítanak neked össze, amelyet otthon használva a bőröd rövid idő alatt akár 10-15 évet fiatalodik.

Ha kedved támadt kipróbálni a szalont: http://www.spatrendbeauty.hu/

 

QMS Anti-aging Konferencia 2019.

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a QMS Anti-aging Konferencia: szakmai programok az innováció jegyében. 

Mivel bőrünk a legnagyobb, legszebb és biológiai értelemben legaktívabb szervünk, csak olyasvalakire bízzuk, aki alaposan ismeri és szereti.

Az éves Anti-aging Konferencia alkalmat ad a hazai kozmetikai szakemberek számára, hogy megismerjék a Schulte programot, és a titkot, hogyan sikerül majd bőrének önmagát megfiatalítania!

A program folyamán nemzetközi szakértők mutatják be a “ráncdoktor” módszerét, és a hazai cég rendkívüli partnertámogatási programját, mely kifejezetten az anti-aging szolgáltatásokra  specializálódott kozmetikusoknak szól, kik keresik a kimagasló eredményeket és egyben exkluzív spa élményt adó kezeléseket. 

A német precizitást és innovatív technológiát övező QMSMediCosmetics anti-aging márka ismét a legjobbnak bizonyult, már harmadszor vihette haza a Világ Legjobb Spa Termékének kijáró díjat. 

 

Az öregedés várhat:  Az örökké hamvas bőr titka

Minden nőnek joga van ahhoz, hogy vonzó és kívánatos legyen – minden életkorban. Az ernyedt, változó bőr és a ráncok többé már nem járnak elkerülhetetlenül együtt a korral. A bőr öregedése gyógyítható, eredményesen megfiatalítható – fájdalom és szike nélkül.

Londonból, az anyacégtől érkezett Rowan Hall-Farrise és  Naomi Geoerson, de nemcsak a konferencián tartottak előadást. A termékcsalád csodás hatásait ismertette egy tájékoztató keretein belül. A meghívottak megismerhették az új innovációt, a termékeket és a szalont

 

Egy új kezdet 120 napig tart

Bebizonyosodott, hogy a bőrnek mintegy 120 napra van szüksége ahhoz, hogy az új programot elfogadja, átvegye, és hosszú távra birtokba vegye.

Ez idő alatt négy sejtgeneráció váltja egymást. Minden bőrsejt 28-30 napig él. Ez genetikailag rögzített és minden élő bőrnél teljesen azonos. Ami tehát a fiatal, friss bőrt az öregebb bőrtől megkülönbözteti, az az új sejtek mennyisége. Ezért áll a sejtmegújulás a QMS rendszer középpontjában, és ezért örvend folyamatosan növekvő számú lelkes felhasználónak a világ minden pontján.

A Schulte-program célja az, hogy elérje a bőr lehető legjobb, legéleterősebb állapotát. Azt az állapotot, amelyben optimálisan betöltheti minden funkcióját, köztük az immunrendszer fontos részét képező védelmi funkciót is. 

 

VEZSE JUDIT - !QMS spa és brand manager

5 éve csatlakoztam a 20 éve töretlenül sikereket besöprő !QMSMediCosmetics német anti-aging márka nemzetközi csapatához. 

Természetesen, mint mindenki, én is kétségekkel és sok-sok kérdéssel tekintettem a fiatalítás eme különleges módszerére, de már az első kezeléskor éreztem, hogy ez valami más, mint amivel eddig találkoztam.

Egy év utánajárás után döntöttem úgy, hogy szeretném minél több szépülni vágyó emberrel megismertetni ezt a prémium kategóriás és nagyon is egyedülálló termékcsaládot.

2015-ben, 2016-ban és 2017-ben is elnyertük a világ legjobb kozmetikuma díjat a World Spa Award-on, ami mutatója annak, hogy nincs párja az eljárásnak és a tudományos hátterének, ami a fiatal, egészséges, feszes bőrt eredményezi.

Szívből ajánlom azoknak a kozmetikusoknak, akik szeretnék vendégeik bőrét a ma ismert leghatékonyabb arcfiatalító módszer segítségével fiatalabbá, rugalmassá, feszessé, frissebbé tenni.