Beauty


Férfias hatás: két új, férfiaknak szóló Rebel at heart illat

Férfias, egyéni és erős karakterű: az idén tavasszal két új férfi illat jelentkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a Rebel at heart ékszerkollekció stílusához.

A parfümök tökéletes megtestesítői a szabadságvágy, a lázadás, az egyediség és a határozott önbizalom keverékének, amit az ékszerek is sugároznak.

Mindkét parfüm az elismert Richard Ibanez kreációja, melyeket a franciaországi Grasse-ban alkotott meg a Thomas Sabo exkluzív felkérésére:

“A Gentle Woods a friss, zöld-virágos akkordokkal a kalandos lázadó egyéniség vadságának, állandóan új kihívásokat kutató természetének megtestesítője.”

“A Dark Woods a modernkori lázadó szabad szellemisége előtt tiszteleg a friss, citrusos és a fűszeres jegyek közti ellentéttel. A fás jegyek magas aránya eleganciát és stílust teremt.”

Gentle Woods - a modern lázadó

A Rebel at heart eau de toilette a modernkori lázadók dinamikusan friss oldalát hangsúlyozza. Az impresszív illat citrusos fejjegyekkel indul, megjelenik a grapefruit, a citrom és a bergamot. A szívjegy a luxus és a jólét képviselője kasmírral és lágy cédrussal. Az illat bázisa pedig fás-fűszeres illatokból tevődik össze: bőr, pézsma és pacsuli adnak karaktert.

Dark Woods - kifinomult és stílusos

A másik illat, a Dark Woods érzéki és mély elemeket vegyít, a stílusos lázadó erejét megtestesítve. Fás, fűszeres illatokkal nyit, a bors, a kardamom és a szerecsendió jelenik meg elsőként az illatban. Ezt követi a szívjegy bársonyos levendulával, élettel teli citrommal és cédrussal, míg az alapillat ámbra, tőzeg és pacsuli keverékével ragad magával.

Dizájn

Az illatok matt fekete és ezüst csomagolása hűen tükrözi az ikonikus Rebel at heart dizájnelemeit - az ékszer kollekcióban is hangsúlyosan visszatérő liliomos koponya pedig megkoronázza az alkotást.  

A Rebel at heart Gentle Woods és Dark Woods illatok elérhetők a Thomas Sabo üzletekben, kiemelt partnereinknél és online.

A márkáról

A világ egyik vezető ékszer-, óra- és szépségmárkáját, amely lifestyle-termékeket tervez és értékesít nők és férfiak számára, Thomas Sabo 1984-ben, Lauf an der Pegnitz-ben, Dél-Németországban alapította. A vállalat jelenleg közel 300 saját üzletet működtet öt kontinensen, összesen közel 1860 munkavállalóval. Központjában közel 490 főt foglalkoztat. Világszerte körülbelül 2800 kereskedelmi partnerrel dolgozik, emellett együttműködik vezető légitársaságokkal és hajózási társaságokkal is.