Beauty


Hadd mutassunk be két beauty boxot!

Beauty boxokból sosem elég, a karácsonyi időszakban pedig rögtön kettő is ajánlott.

A limitált CATRICE Beauty Box tükrözi a márka fényűző karakterét: ébenfekete, szürke barokk motívumok, mindez arany sávval kiegészülve.

A doboz tartalma: összesen 7 termék lapul benne az arc, szem, ajak és köröm kategóriákból egyaránt!

Lássuk a beauty boxot! Az elegáns fekete doboz szürke barokk motívumokkal és arany díszítéssel hét csodás terméket rejt, amelyek felhasználásával nappali vagy akár ünnepi smink készíthető.

A dobozban megtalálható a márka egyik legkedveltebb korrektor palettája, az Allround korrektor, ami a színkorrekció elmélete alapján segít elfedni a bőrhibákat. Tartalmaz még egy Blush Artist pirosító palettát is, amivel igazán üdévé varázsolható az arc.

A boxban három szemre való termék is helyet kapott: egy csodás Nude Szemhéjpúder paletta, egy Smokey Eyes szemceruza, amelyekkel igazán lenyűgöző szemsmink készíthető, valamint egy Classic Volume műszempilla, amivel kiemelkedővé varázsolható a füstös smink! Az ajkakról sem feledkeztünk meg, ezért egy szuper folyékony ajakrúzs is lapul a dobozban. Végezetül pedig ott van a Moon Rock körömlakk a csodás körmökért!

Az essence beauty box pedig kétség kívül a legcukibb dobozka, amit valaha láttál! Rózsaszín, pöttyös, telis-tele aranyos mintákkal – szerelem első látásra!

A rózsaszín pöttyös dobozkában 7 db termék található, amelyekkel igazán könnyedén varázsolható csodás smink!

A boxban helyet kapott a 4 blogger’s beauty secrets paletta egyike, ami tökéletes szemre és arcra is. Ezen kívül található még egy mono szemhéjpúder és egy szemöldök formázó termék a szemek hangsúlyozásához. Valamint 2 ajakra való is van: egy ajakrúzs és egy ragyogó szájfény az ellenállhatatlan sminkért!

És végezetül a körmök: egy essence the gel körömlakk és egy körömmatrica teszi teljessé a csomagot.

Mindkét dobozban olyan termékek találhatóak, melyekkel könnyedén elkészíthető bármilyen hétköznapi, nappali smink vagy akár egy alkalmi, ünnepi smink is!

Ezek a dobozok tökéletes ajándékok karácsonyra magadnak, családtagoknak vagy barátnőknek egyaránt!